Povezane vesti

"Tu sam sebi zapečatio sudbinu kod Saleta": Nedović progovorio o sukobu sa Đorđevićem i kako je sve počelo

"Tu sam sebi zapečatio sudbinu kod Saleta": Nedović progovorio o sukobu sa Đorđevićem i kako je sve počelo

Mondo pre 17 minuta
Nemanja Nedović i Aleksandar Đorđević nisu imali tako dobar odnos u reprezentaciji Srbije. Zašto i šta se sve tu dešavalo otkrio je upravo srpski košarkaš koji je pričao o pojedinim situacijama u nacionalnom timu. Bilo je to u leto 2016. godine, a počelo… »
Nedović o Đorđeviću: "Tu sam zapečatio sebi sudbinu" VIDEO

Nedović o Đorđeviću: "Tu sam zapečatio sebi sudbinu" VIDEO

B92 pre 4 sati
Nemanja Nedović prvi put je javno govorio o odnosu sa nekadašnjim selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem i priznao da je jednim nepromišljenim potezom ozbiljno narušio njihov odnos. Gostujući u podkastu "Kole Point", ispričao je da su tenzije počele… »
"Cepao" me je gde god je mogao!" Nedović se vratio iz izlaska, pa naleteo na Saleta Đorđevića, jedan pogled mu je sve rekao…

"Cepao" me je gde god je mogao!" Nedović se vratio iz izlaska, pa naleteo na Saleta Đorđevića, jedan pogled mu je sve rekao…

Kurir pre 6 sati
Nemanja Nedović, koji je prethodnu sezonu proveo igrajući za Monako, bio je gost podkasta "Kole Point". Govorio je srpski košarkaš o brojnim temama, a prisetio se i odnosa sa bivšim selektorom Aleksandrom Đorđevićem. Bila je to 2016. godina i… »
VIDEO "Sale i ja to leto na krv i nož, a ovim potezom sam zapečatio sebi sudbinu": Nedović prvi put otkrio kako je Đorđevića…

VIDEO "Sale i ja to leto na krv i nož, a ovim potezom sam zapečatio sebi sudbinu": Nedović prvi put otkrio kako je Đorđevića…

Nova pre 8 sati
Kako je Nemanja Nedović završio sebi reprezentativnu karijeru i pre nego što je, zapravo, započela? Led, 'povreda' i jedna lopta kroz noge... Pripremni period je doneo mnogo neočekivanih pogleda između Nedovića i Aleksandra Đorđevića, a sve je… »

Vesti dana »