Povezane vesti
"Tu sam sebi zapečatio sudbinu kod Saleta": Nedović progovorio o sukobu sa Đorđevićem i kako je sve počelo
Mondo pre 17 minuta
Nemanja Nedović i Aleksandar Đorđević nisu imali tako dobar odnos u reprezentaciji Srbije. Zašto i šta se sve tu dešavalo otkrio je upravo srpski košarkaš koji je pričao o pojedinim situacijama u nacionalnom timu. Bilo je to u leto 2016. godine, a počelo… »
Nedović o Đorđeviću: "Tu sam zapečatio sebi sudbinu" VIDEO
B92 pre 4 sati
Nemanja Nedović prvi put je javno govorio o odnosu sa nekadašnjim selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem i priznao da je jednim nepromišljenim potezom ozbiljno narušio njihov odnos. Gostujući u podkastu "Kole Point", ispričao je da su tenzije počele… »
"Cepao" me je gde god je mogao!" Nedović se vratio iz izlaska, pa naleteo na Saleta Đorđevića, jedan pogled mu je sve rekao…
Kurir pre 6 sati
Nemanja Nedović, koji je prethodnu sezonu proveo igrajući za Monako, bio je gost podkasta "Kole Point". Govorio je srpski košarkaš o brojnim temama, a prisetio se i odnosa sa bivšim selektorom Aleksandrom Đorđevićem. Bila je to 2016. godina i… »
VIDEO "Sale i ja to leto na krv i nož, a ovim potezom sam zapečatio sebi sudbinu": Nedović prvi put otkrio kako je Đorđevića…
Nova pre 8 sati
Kako je Nemanja Nedović završio sebi reprezentativnu karijeru i pre nego što je, zapravo, započela? Led, 'povreda' i jedna lopta kroz noge... Pripremni period je doneo mnogo neočekivanih pogleda između Nedovića i Aleksandra Đorđevića, a sve je… »
Vesti dana »
Udruženje filmskih umetnika pozvalo nadležne da procesuiraju napad na Stevana Filipovića
Nedeljnik pre 32 minutajoš 88 povezanih
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 42 povezane
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 64 povezane
Uhapšene tri osobe i zaplenjeno 85 kilograma narkotika u Beogradu (FOTO)
N1 Info pre 37 minutajoš 24 povezane