Povezane vesti

Vildosa po dolasku među crno-bele: Znam kako podržavaju navijači Partizana

Vildosa po dolasku među crno-bele: Znam kako podržavaju navijači Partizana

Sputnik pre 21 dana
Luka Vildosa, argentinski košarkaš, obratio se navijačima Partizana i poručio im je da je među crno-bele došao kako bi dao 100 odsto sebe. Jedno od najvećih iznenađenja pred novu sezonu Partizana je dolazak Luke Vildose, bivšeg košarkaša Crvene zvezde… »
Vilis poručio: "Bože, bila bi velika stvar da zaigram za Partizan" VIDEO

Vilis poručio: "Bože, bila bi velika stvar da zaigram za Partizan" VIDEO

B92 pre 21 dana
Američki košarkaš Derek Vilis oglasio se po dolasku u beogradski Partizan. Derek Vilis je posle igranja za Anadolu Efes i Pariz postao novi košarkaš beogradskog Partizana. Crno-beli su na društvenim mrežama objavili njegov prvi intervju kao igrača… »
Vildoza se konačno oglasio! Argentinac prvi put progovorio kao igrač Partizana - posle šok transfera stao pred kameru i…

Vildoza se konačno oglasio! Argentinac prvi put progovorio kao igrač Partizana - posle šok transfera stao pred kameru i…

Kurir pre 21 dana
Luka Vildoza je ovog leta izazvao pravi zemljotres na regionalnoj košarkaškoj sceni kada je iz Virtusa stigao u Partizan, a sada se prvi put obratio javnosti kao novi košarkaš crno-belih. Argentinac, koji je pre samo nekoliko godina nosio dres najvećeg… »
Vildoza se prvi put oglasio od dolaska u Partizan: Odmah se obratio navijačima i raščistio jednu stvar

Vildoza se prvi put oglasio od dolaska u Partizan: Odmah se obratio navijačima i raščistio jednu stvar

Nova pre 21 dana
Argentinski košarkaš Luka Vildoza prvi put se oglasio nakon dolaska u Partizan i poručio navijačima crno-belih da od njega mogu da očekuju maksimalnu borbenost i posvećenost na terenu. Argentinski košarkaš Luka Vildoza prvi put se oglasio nakon dolaska u… »
Vildosa se predstavio "grobarima": "To želim da radim u Partizanu" VIDEO

Vildosa se predstavio "grobarima": "To želim da radim u Partizanu" VIDEO

B92 pre 21 dana
KK Partizan je objavio prvi intervju sa novim igračem Lukom Vildosom. Beogradski Partizan je ovog leta šokirao javnost i postigao dogovor sa argentinskim bekom Lukom Vildosom. Nekadašnji igrač Milvoki Baksa je postao prvi košarkaš u istoriji koji je… »
Vildoza se oglasio: Argentinac se prvi put kao igrač Partizana obratio "grobarima" (video)

Vildoza se oglasio: Argentinac se prvi put kao igrač Partizana obratio "grobarima" (video)

Večernje novosti pre 21 dana
KOŠARKAŠKO tlo se protreslo kad je Luka Vildoza prešao u Partizan. Argentinac se oglasio prvi put kao igrač crno-belih. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Ovaj transfer je izazvao dosta pažnje, s obzirom na to da je on igrao u sezoni 2022/23 igrao za… »
Luka Vildoza se javio na telefon i pričao o Grobarima po prvi put: "Nateraće me da dam i više od 100 odsto..."

Luka Vildoza se javio na telefon i pričao o Grobarima po prvi put: "Nateraće me da dam i više od 100 odsto..."

Telegraf pre 21 dana
Letošnje pojačanje Partizana, argentinski reprezentativac Luka Vildoza, dolaskom u crno-beli tabor uzburkao je duhove u Beogradu, pošto je u prošlosti nosio dres Crvene zvezde, gde je postao i miljenik navijača. Sada je za klupski sajt Luka Vildoza… »
Luka Vildoza se oglasio po prvi put: Biranim rečima je govorio o Partizanu!

Luka Vildoza se oglasio po prvi put: Biranim rečima je govorio o Partizanu!

Hot sport pre 21 dana
Luka Vildoza prvi put se oglasio nakon dolaska u Partizan i poslao poruku navijačima crno-belih. Argentinski plejmejker ovog leta stigao je u Humsku kao jedno od najzvučnijih pojačanja ekipe za novu sezonu, a odmah po dolasku istakao je šta će biti… »
Javio se Vildosa: Igrao sam mnogo puta protiv navijača Partizana

Javio se Vildosa: Igrao sam mnogo puta protiv navijača Partizana

Sport klub pre 21 dana
Luka Vildosa kaže da jedva čeka da zaigra pred navijačima Partizana, koje poznaje veoma dobro. Igrao je Vildosa sa svakim svojim timom protiv ekipe Partizana. To je bio slučaj i u Virtusu i Olimpijakosu i Panatinaikosu. Ipak najveće iskustvo igranja… »
"Znate svi da sam igrao protiv Partizana": Luka Vildoza prvi put progovorio o dolasku među crno-bele"

"Znate svi da sam igrao protiv Partizana": Luka Vildoza prvi put progovorio o dolasku među crno-bele"

Mondo pre 21 dana
Luka Vildoza se prvi put oglasio otkako je postalo javno da je novi igrač Partizana. Argentinski plejmejker koji je prošle sezone nastupao za Virtus, a u karijeri je igrao i za Crvenu zvezdu sada je odgovarao na pitanja vezana za igranje u crno-belom… »

Vesti dana »