Povezane vesti
"Ponovo smo se upoznali" Terza o skandalu sa Milicom Veličković, priznao da li su zakopali ratne sekire
Kurir pre 8 sati
Milica Veličković i Borislav Terzić Terza sreli su se u Crnoj Gori, a ubrzo je nastao i haos. Terza je u razgovoru za medije otkrio detalje problema. - Prišla mi je i rekla: “Ćao, ja sam Milica”, ponovo smo se upoznali, kao prvi put. Nije bilo vikanja… »
"Imali smo raspravu": Terza progovorio o susretu sa Milicom u Crnoj Gori: "Zamera mi što nisam ostao uz njih, ne treba da…
Blic pre 8 sati
Terza ističe da im se odnosi poboljšavaju, ali da i dalje postoji mogućnost novih nesuglasica u budućnosti. Oboje su izneli međusobne zamerke i pokušali da reše nesuglasice, uz napomenu da porodica ne treba da bude umešana u njihov odnos. Milica… »
Vesti dana »
Vučić otkrio o čemu će razgovarati sa Zelenskim: Evropski put Srbije i Ukrajine među ključnim temama
Radio 021 pre 22 minutajoš 28 povezanih
Vučić: I vojska pomaže u gašenju požara na prostoru Deliblatske peščare
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana
Operativni tim: Sledeće nedelje novi porast temperature i nastavak toplotnog talasa
N1 Info pre 32 minutajoš 49 povezanih
Novosadska policija zaplenila 85 kilograma droge: Uhapšene tri osobe, kod njih nađeni kokain i marihuana
Radio 021 pre 7 minutajoš 39 povezanih