Povezane vesti
"Bila sam veoma nesrećna dok sam snimala Rubi, svaki dan sam plakala": Barbara Mori šokirala nakon 20 godina
Mondo pre 6 sati
Barbara Mori u vreme dok je snimala seriju "Rubi", ostavila je bez daha sve koji su je gledali na malim ekranima. Nije bilo muškaraca koji ne bi poželeo da bude sa zanosnom Rubi, a nema ni žene koja joj nije zavidela. Barbara je priznala da je tada imala… »
"Svaki dan sam plakala, utehu sam tražila u alkoholu": Barbara Mori otkrila da je bila nesrećna dok je snimala "Rubi"
Nova pre 11 sati
Nakon međunarodnog uspeha koji je ostvarila glavnom ulogom u telenoveli „Rubi“ 2004. godine, glumica Barbara Mori javno je progovorila o malo poznatom periodu svog života. Na vrhuncu karijere, kako je otkrila, borila se sa alkoholizmom i depresijom, koje… »
"Bila sam veoma nesrećna dok sam snimala Rubi" Šok priznanje Barbare Mori nakon 20 godina: "Svaki dan sam plakala pred…
Kurir pre 14 sati
Barbara Mori u vreme dok je snimala seriju "Rubi", ostavila je bez daha sve koji su je gledali na malim ekranima. Nije bilo muškaraca koji ne bi poželeo da bude sa zanosnom Rubi, a nema ni žene koja joj nije zavidela. Barbara je priznala da je tada imala… »
Vesti dana »
Vučić očekuje ubedljivu pobedu na izborima i ponovo najavljuje veliki skup u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Borac u Banjaluci propustio priliku da ubedljivije slavi sa igračem više
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vatra stigla do naselja Čardak u Deliblatskoj peščari, zahvaćene kuće
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane
Vukotić o novoj poziciji i podršci Raće Petrovića: "Daje nam savete, falila nam je kreativnost tu..."
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane