Povezane vesti
(Video) "Zahvalna sam što sam ostala živa" Poznata glumica teško povređena u saobraćajnoj nesreći: Moj mozak stalno vraća…
Dnevnik pre 4 sati
Glumica Mini Drajver je podelila emotivan video na kojem nosi ortopedsku kragnu oko vrata i poručila da je "zahvalna što je ostala živa" nakon teške saobraćajne nesreće. Nesreća se dogodila dok se sa svojim prijateljem, glumcem Benom Homvudom, vozila… »
Stanković: Emisija Kvadratura kruga je zaštićena kao moje autorsko delo
Radio 021 pre 5 sati
Novinar Branko Stanković izjavio je danas da je emisija "Kvadratura kruga" zaštićena pod tim imenom u Agenciji pre 18 godina. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Dodao je da je u Zavodu za intelektualnu svojinu 28. juna 2026. godine "sa… »
Branko Stanković: Emisija Kvadratura kruga je zaštićena kao moje autorsko delo
Beta pre 9 sati
Novinar Branko Stanković izjavio je da je emisija "Kvadratura kruga" zaštićena pod tim imenom u Agenciji pre 18 godina, a u Zavodu za intelektualnu svojinu 28. juna 2026. godine "sa obrazloženjem i dostavljenim kopijama emisija iz različitog vremenskog… »
Branko Stanković: Razumem gnev RTS-a ali "Kvadratura kruga" je zaštićena kao moje autorsko delo
Nova pre 8 sati
Novinar Branko Stanković kaže da je "Kvadratura kruga" pod tim imenom, "kao autorska emisija zaštićena u Agenciji još pre 18 godina, a u Zavodu za intelektualnu svojinu 29. juna 2026. godine, sa obrazloženjem i dostavljenim kopijama emisija iz različitog… »
Branko Stanković: Emisija Kvadratura kruga je zaštićena kao moje autorsko delo
Radio sto plus pre 8 sati
Televizija N1 najavila je danas da će ta emisija, nakon 24 godine emitovanja na Radio-televiziji Srbije (RTS), od jeseni biti emitovana na toj televiziji, nakon čega je RTS saopštio da je javni medijski servis “u Zavodu za intelektualnu svojinu… »
Branko Stanković: "Kvadratura kruga" je zaštićena kao moje autorsko delo
N1 Info pre 9 sati
Novinar Branko Stanković kaže da je "Kvadratura kruga" pod tim imenom, "kao autorska emisija zaštićena u Agenciji još pre 18 godina, a u Zavodu za intelektualnu svojinu 29. juna 2026. godine, sa obrazloženjem i dostavljenim kopijama emisija iz različitog… »
Glumica imala saobraćajnu nesreću, auto kompletno razlupan: "Jedva smo izvukli živu glavu, ovo nas je spasilo."
Mondo pre 9 sati
Poznata holivudska glumica, Mini Drajver, podelila je emotivan video-snimak na kojem nosi kragnu za vrat. Nesreća se dogodila dok se vozila seoskim putem sa svojim prijateljem i glumcem Benom Homvudom u automobilu Kia EV2. Mini je objasnila da drugo… »
N1 najavio Kvadraturu kruga od jeseni na toj televiziji, RTS tvrdi da je emisija zaštićena
Danas pre 10 sati
Televizija N1 saopštila je ranije danas da će se emisija „Kvadratura kruga“ od jeseni, nakon 24 godine na Radio-televiziji Srbije (RTS), od jeseni emitovati na toj televiziji, dok javni medijski servis tvrdi da je emisija zaštićena u Zavodu za… »
N1 najavio Kvadraturu kruga od jeseni na toj televiziji, RTS tvrdi da je emisija zaštićena
Serbian News Media pre 10 sati
Televizija N1 saopštila je ranije da će se emisija „Kvadratura kruga“ od jeseni, nakon 24 godine na Radio-televiziji Srbije ( RTS), od jeseni emitovati na toj televiziji, dok javni medijski servis tvrdi da je emisija zaštićena u Zavodu za intelektualnu… »
Nova pre 10 sati
Televizija N1 saopštila je ranije danas da će se emisija "Kvadratura kruga" od jeseni, nakon 24 godine na Radio-televiziji Srbije (RTS), od jeseni emitovati na toj televiziji, dok javni medijski servis tvrdi da je emisija zaštićena u Zavodu za… »
RTS: "Kvadratura kruga" zaštićena u Zavodu za intelektualnu svojinu
RTS pre 10 sati
Povodom objave televizije "N1" da će se od jeseni emitovati emisija pod nazivom "Kvadratura kruga“, Radio-televizija Srbije obaveštava javnost da je RTS u Zavodu za intelektualnu svojinu evidentiran kao nosilac imovinskih prava na naziv, koncept i format… »
Radio sto plus pre 10 sati
RTS u saopštenju na svom sajtu navodi da je on evidentiran kao nosilac imovinskih prava na naziv, koncept i format te emisije, koja je godinama stvarana, razvijana i emitovana u produkciji javnog medijskog servisa. Dodali su da je Branko Stanković… »
Pravo u centar pre 10 sati
Televizija N1 saopštila je ranije da će se emisija „Kvadratura kruga“ od jeseni, nakon 24 godine na Radio-televiziji Srbije (RTS), od jeseni emitovati na toj televiziji, dok javni medijski servis tvrdi da je emisija zaštićena u Zavodu za intelektualnu… »
Vesti dana »
Vučić očekuje ubedljivu pobedu na izborima i ponovo najavljuje veliki skup u Novom Sadu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vatra stigla do naselja Čardak u Deliblatskoj peščari, zahvaćene kuće
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane
Veličanstven ambijent u Humskoj: Grobari prepoznali trenutak, bili su pravi u pravo vreme
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Vukotić o novoj poziciji i podršci Raće Petrovića: "Daje nam savete, falila nam je kreativnost tu..."
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane