Povezane vesti

Kasper sve javno priznao: Verenik Mine Kostić otkrio šta se dešava nakon njenog izlaska iz "Laze"

Kasper sve javno priznao: Verenik Mine Kostić otkrio šta se dešava nakon njenog izlaska iz "Laze"

Telegraf pre 10 sati
Mane Ćuruvija Kasper doputovao je u Srbiju odmah nakon što je njegova verenica, pevačica Mina Kostić, primljena na lečenje u bolnici "Laza Lazarević". Par se od tada ne razdvaja, a Kasper je novim snimkom raznežio pratioce na Instagramu. Uz video je… »
"Ona me je izlečila" Veliko Kasperovo priznanje o Mini Kostić, osvrnuo se na bolne teme: Zaplačem kad mi je...

"Ona me je izlečila" Veliko Kasperovo priznanje o Mini Kostić, osvrnuo se na bolne teme: Zaplačem kad mi je...

Kurir pre 11 sati
Mina Kostić i njen izabranik Mane Ćuruvija Kasper svaki mogući trenutak provode zajedno nakon što je pevačica otpuštena sa bolničkog lečenja u ustanovi "Laza Lazarević". Kasper ne krije svoja osećanja prema partnerki, pa se neretko javno oglašava i… »
"Zaplačem kada mi je teško" Mina Kostić se nakon izlaska iz "Laze" ne odvaja od Kaspera: On joj se sada obratio emotivnim…

"Zaplačem kada mi je teško" Mina Kostić se nakon izlaska iz "Laze" ne odvaja od Kaspera: On joj se sada obratio emotivnim…

Blic pre 12 sati
Naglasio je važnost iskrenosti, srčanosti i odanosti, zahvaljujući upravo lekcijama koje je naučio od Mine. Kasper je na Instagramu istakao da od Mine mnogo uči o životu, ljubavi i sopstvenim slabostima i snagama. Mane Ćuruvija Kasper došao je u Srbiju… »

Vesti dana »