Povezane vesti
"Bio sam kod kuće kada su se oprostili od mene": Kenan otvorio dušu o odlasku iz Zvezde, jedno ga boli
Mondo pre 5 sati
Ajzea Kenan je očekivao da će i naredne sezone nositi dres Crvene zvezde. Jedna od njegovih poruka sa društvenih mreža je to i potvrdila, ali je onda saopšteno da se to neće desiti. Klub mu je uručio" zahvalnicu" i poželeo sve najbolje. Amerikanac je… »
Kenan o odlasku iz Zvezde: "Niko me nije zvao iz kluba... Bio sam kod kuće kad su se oprostili na mrežama"
Telegraf pre 6 sati
Ovog leta je Crvenu zvezdu napustio i Ajzea Kenan posle dve godine u klubu. Omaleni Amerikanac je stigao kao veliko pojačanje iz Olimpijakosa, odigrao je dobru sezonu, a onda se povredio i propustio je godinu dana košarke. Sada se i po prvi put oglasio… »
Kenan otvorio dušu o Zvezdi: "Ostao sam nedorečen - ustao sam i shvatio da je gotovo..."
Nova pre 6 sati
Ajzea Kenan, američki bek šuter, otvorio je dušu o odlasku iz Crvene zvezde ovog leta i to nakon teške povrede zbog koje je propustio celu sezonu. Kenan ima 35 godina i više nije bio u planovima crveno-belih, koji će sreću potražiti sa nekim drugim… »
Kenan: Nije bilo pregovora sa Zvezdom, ostao sam nedorečen
Sport klub pre 7 sati
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan rekao je u intervjuu za "BasketNews" je da je uživao kao član crveno-belih - u Beogradu i zbog odnosa sa saigračima, ali da mu je teško palo što zbog povrede nije mogao da pomogne ekipi minule sezone. Kenan… »
Kenan o rastanku sa Zvezdom: "Ne zameram nikome, to je posao"
B92 pre 7 sati
Nekadašnji bek Crvene zvezde Ajzea Kenan prvi put je govorio o odlasku sa Malog Kalemegdana, istakavši da je želeo da ostane u Beogradu, ali da klub nije pokazao interesovanje za nastavak saradnje. Iskusni Amerikanac je u razgovoru za "Basket news"… »
Vesti dana »
Vučić očekuje ubedljivu pobedu na izborima i ponovo najavljuje veliki skup u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vatra stigla do naselja Čardak u Deliblatskoj peščari, zahvaćene kuće
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane
Borac u Banjaluci propustio priliku da ubedljivije slavi sa igračem više
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Saša Ilić opominje Dembu Seka: "Video sam i ja, ne dešava se prvi put"
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane