Povezane vesti
Brat Anđeline Džoli otkrio da je gej: Ljubio sestru u usta, oženio se rijaliti zvezdom, sada saopštio ono što ga je godinama…
Kurir pre 1 dan
Džejms Hejven, brat slavne oskarovke Anđeline Džoli, rešio je da pred svetom prizna svoju istinu. On se prošle godine oženio u tajnosti sa Romi Imbeli, zvezdom američkog rijalitija "The Real L Word". Bivši supružnici, koji su postali bliski prijatelji… »
"Dosta mi je da krijem, ja sam gej!" Slavnu sestru ljubio u usta, a nakon razvoda od supruge rešio da sve prizna.
Mondo pre 16 sati
Džejms Hejven, brat slavne oskarovke Anđeline Džoli, rešio je da pred svetom prizna svoju istinu. On se prošle godine oženio u tajnosti sa Romi Imbeli, zvezdom američkog rijalitija "The Real L Word" (dramska serija koja prati živote lezbejki u Los… »
Vesti dana »
U Srbiji juče bilo skoro 200 požara, sada aktivno devet, u Deliblatskoj peščari zahvaćeno 700 hektara: Dačić posle sednice Štaba za vanredne situacije
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
MOL grupa: Pregovori sa prodavcem NIS-a i nadležnim organima napreduju ka završnoj fazi
Forbes pre 1 satjoš 25 povezanih
Toplotni talas i niske rečne uslove: Održana sednica Štaba, temperature do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 44 povezane
Rajaner će obustaviti operacija iz Niša od zime 2026. godine zbog problema s gorivom, uprava aerodroma kaže da prati situaciju
Insajder pre 32 minutajoš 19 povezanih