Povezane vesti

"Mnogo me je razočarala, sad joj se u životu dešavaju lepe stvari" Ana Radulović otkrila kako ju je povredila rijaliti zvezda…

"Mnogo me je razočarala, sad joj se u životu dešavaju lepe stvari" Ana Radulović otkrila kako ju je povredila rijaliti zvezda…

Blic 06.08.2026
Posebno ju je pogodilo što je toj osobi bila podrška tokom teških trenutaka, a nije to isto dobila zauzvrat. Nikada nije imala privatni kontakt sa tom osobom i smatra da je još gore ako ta osoba nije svesna svog ponašanja. Voditeljka Ana Radulović… »
"Shvatiće šta je uradila" Ana Radulović se razočarala u rijaliti zvezdu! Voditeljka otvorila dušu: Njoj se sad dešavaju lepe…

"Shvatiće šta je uradila" Ana Radulović se razočarala u rijaliti zvezdu! Voditeljka otvorila dušu: Njoj se sad dešavaju lepe…

Kurir 06.08.2026
Iako je istakla da osobu koja ju je razočarala nikada nije smatrala prijateljem, voditeljka Ana Radulović kaže da je imala lepo mišnjenje o njoj, te joj je zbog toga sve teško palo. - Jedna osoba iz rijalitija me je razočarala. Ne zato što sam ja tu… »

Vesti dana »