Povezane vesti
"Ćutao sam pet godina, molio me je da priznam istinu" Filip Car otkrio sve o sukobu sa Kristijanom: Pomenuo pretnje ubistvom
Kurir pre 12 sati
Filip Car oglasio se tokom lajva na TikToku, gde je govorio o sukobu sa Kristijanom Golubovićem. Oštro je osudio njegov potez da javno objavi glasovnu poruku u kojoj je Car priznao da je tokom boravka u rijalitiju bio intiman sa Kristinom Spalević. Filip… »
"Ćutao sam pet godina" Filip Car otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem i pretnjama ubistvom: "Molio me je i kukao…
Blic pre 12 sati
Car tvrdi da mu je Kristijan javno pretio i uvredio njegovo maloletno dete. Optužuje Golubovića da je objavio snimak iz osvete i zbog svojih ličnih problema. Filip Car se oglasio putem lajva na TikToku gde je govorio o sukobu sa Kristijanom Golubovićem… »
Vesti dana »
Milenković: Aktivno devet požara na otvorenom, situacija u Deliblatskoj peščari povoljnija
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
(Video) Isplivao jeziv snimak masakra, deca se kriju ispod klupa: Učenik (14) ubio babu i dedu, a onda otišao u školu i pucao na nastavnike i đake
Blic pre 2 minutajoš 34 povezane
(Mapa) Cela zemlja pod alarmom! U 10 ujutru u ovim mestima u Srbiji već "priži": RHMZ upozorava na još opasnije vreme od ovog datuma
Blic pre 17 minutajoš 30 povezanih