Povezane vesti

"Ćutao sam pet godina, molio me je da priznam istinu" Filip Car otkrio sve o sukobu sa Kristijanom: Pomenuo pretnje ubistvom

"Ćutao sam pet godina, molio me je da priznam istinu" Filip Car otkrio sve o sukobu sa Kristijanom: Pomenuo pretnje ubistvom

Kurir pre 12 sati
Filip Car oglasio se tokom lajva na TikToku, gde je govorio o sukobu sa Kristijanom Golubovićem. Oštro je osudio njegov potez da javno objavi glasovnu poruku u kojoj je Car priznao da je tokom boravka u rijalitiju bio intiman sa Kristinom Spalević. Filip… »
"Ćutao sam pet godina" Filip Car otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem i pretnjama ubistvom: "Molio me je i kukao…

"Ćutao sam pet godina" Filip Car otkrio sve o sukobu sa Kristijanom Golubovićem i pretnjama ubistvom: "Molio me je i kukao…

Blic pre 12 sati
Car tvrdi da mu je Kristijan javno pretio i uvredio njegovo maloletno dete. Optužuje Golubovića da je objavio snimak iz osvete i zbog svojih ličnih problema. Filip Car se oglasio putem lajva na TikToku gde je govorio o sukobu sa Kristijanom Golubovićem… »

Vesti dana »