Povezane vesti

Hrvatsko primorje pogodio zemljotres magnitude 3,5 stepeni po Rihteru: epicentar kod Novog Vinodolskog

Hrvatsko primorje pogodio zemljotres magnitude 3,5 stepeni po Rihteru: epicentar kod Novog Vinodolskog

Newsmax Balkans pre 57 minuta
Područje kod Novog Vinodolskog u Hrvatskoj pogodio je u 1.20 časova zemljotres magnitude 3,5 stepeni po Rihteru, saopštio je Seizmološka služba zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Epicentar potresa bio je 11 kilometara jugoistočno od Novog… »
Novi zemljotres u Hrvatskoj Treslo se kod popularnog letovališta, građani uznemireni: "Kratko je trajao, ali je bio jak"

Novi zemljotres u Hrvatskoj Treslo se kod popularnog letovališta, građani uznemireni: "Kratko je trajao, ali je bio jak"

Blic pre 2 sata
Građani su na sajtu EMSC opisali potres kao kratak, ali snažan Nekoliko sati ranije, kod Novog Vinodolskog registrovan je zemljotres jačine 3,5 po Rihteru Nakon što je noćas zemljotres potresao područje kod Novog Vinodolskog, jutros je zabeležen i… »
Hrvatsku ponovo zatresao zemljotres: Potres zabeležen kod Dubrovnika

Hrvatsku ponovo zatresao zemljotres: Potres zabeležen kod Dubrovnika

IndeksOnline pre 2 sata
Hrvatsku je jutros ponovo pogodio zemljotres. Potres je registrovan u 8.46 časova na području južne Hrvatske, u blizini Dubrovnika. Zemljotres je bio magnitude 2,6 stepeni po Rihterovoj skali, a žarište je bilo na dubini od oko pet kilometara. Zbog… »
Zemljotres usred noći probudio ljude na hrvatskoj obali: „Jak prasak, tutnjava, čulo se razbijanje čaša“

Zemljotres usred noći probudio ljude na hrvatskoj obali: „Jak prasak, tutnjava, čulo se razbijanje čaša“

Nova pre 2 sata
Zemljotres magnitude 3,5 po Rihterovoj skali pogodio je tokom noći područje kod Novog Vinodolskog u Hrvatskoj, a podrhtavanje tla probudilo je brojne stanovnike i turiste duž obale. Prema podacima hrvatske Seizmološke službe, zemljotres je registrovan u… »
"Snažna tutnjava zatresla mi krevet, jako, ali kratko" Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku!

"Snažna tutnjava zatresla mi krevet, jako, ali kratko" Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku!

Kurir pre 2 sata
Seizmološka služba je noćas, 7. avgusta u 1 sat i 20 minuta zabeležila umeren zemljotres s epicentrom 11 km jugoistočno od Novog Vinodolskog. Magnituda potresa iznosila je 3.5 po Rihteru, a intenzitet u epicentru iznosio je IV-V stupnja EMS lestvice. Na… »
Snažan zemljotres u Hrvatskoj; "Osetio sam udar u krevetu. Usledilo je nešto kao eksplozija"

Snažan zemljotres u Hrvatskoj; "Osetio sam udar u krevetu. Usledilo je nešto kao eksplozija"

B92 pre 3 sata
Područje u blizini Novog Vinodolskog u Hrvatskoj pogodio je zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale noćas u 1.20. Prema podacima Hrvatskog seizmološkog zavoda, epicentar zemljotresa bio je 11 kilometara jugoistočno od Novog Vinodolskog, a… »
Hrvatsku ponovo pogodio zemljotres: Poznato da li ima povređenih

Hrvatsku ponovo pogodio zemljotres: Poznato da li ima povređenih

Večernje novosti pre 3 sata
PREMA dostupnim informacijama RSZ, potres je zabeležen danas u 8.46 po lokalnom vremenu na području južne Hrvatske, u blizini Dubrovnika. Foto: AI generated/Gemini Zemljotres je imao magnitudu od 2,6 stepeni po Rihterovoj skali, a hipocentar je lociran… »
Snažan zemljotres pogodio Filipine: Tresle se višespratnice

Snažan zemljotres pogodio Filipine: Tresle se višespratnice

IndeksOnline pre 4 sati
Snažan zemljotres jačine 5,0 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas Filipine, a podrhtavanje tla osetili su stanovnici više područja. Prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), epicentar potresa zabeležen je na dubini od oko… »
"Grozno je bilo, cela kuća se zatresla" Zemljotres u Hrvatskoj probudio ljude usred noći

"Grozno je bilo, cela kuća se zatresla" Zemljotres u Hrvatskoj probudio ljude usred noći

Blic pre 4 sati
Zemljotres jačine 3,5 stepeni po Rihteru pogodio je područje Sinja u Hrvatskoj nedugo posle ponoći Potres su osetili građani i turisti, neki su iskočili iz kreveta od straha Zemljotres jačine 3,5 stepeni po Rihteru zabeležen je nekih sat vremena nakon… »
Jak zemljotres pogodio Jadran: „Čula sam i razbijanje čaša“, „Kao da je eksplodiralo“

Jak zemljotres pogodio Jadran: „Čula sam i razbijanje čaša“, „Kao da je eksplodiralo“

Dnevnik pre 4 sati
Zemljotres jačine 3,5 stepeni po Rihteru zabeležen je nekih sat vremena nakon ponoći na Jadranu, na području Sinja u Hrvatskoj. Potres je osetio i deo građana i turista, koji su iskočili iz kreveta. Na platformi EMSC zabeleženo je više od 400 komentara… »
Snažan zemljotres u Hrvatskoj: "Tutnja kao da je kamion, čula sam i razbijanje čaša..."

Snažan zemljotres u Hrvatskoj: "Tutnja kao da je kamion, čula sam i razbijanje čaša..."

Večernje novosti pre 5 sati
ZEMLjOTRES jačine 3,5 stepeni po Rihteru zabeležen je nekih sat vremena nakon ponoći na Jadranu, na području Sinja u Hrvatskoj. Foto: AI generated Potres je osetio i deo građana i turista, koji su iskočili iz kreveta. Na platformi EMSC zabeleženo je više… »
Zemljotres na Jadranu uznemirio turiste: "Čula sam čaše kako padaju, jako je zatreslo"

Zemljotres na Jadranu uznemirio turiste: "Čula sam čaše kako padaju, jako je zatreslo"

Telegraf pre 5 sati
Zemljotres jačine 3,5 stepeni po Rihteru zabeležen je nekih sat vremena nakon ponoći na Jadranu, na području Sinja u Hrvatskoj. Potres je osetio i deo građana i turista, koji su iskočili iz kreveta. Na platformi EMSC zabeleženo je više od 400 komentara… »

Vesti dana »