Povezane vesti
Hapšenje u Novom Pazaru: Pronađena falsifikovana roba vrijedna 13,6 miliona dinara
Sandžak press 07.08.2026
Policija je u Novom Pazaru uhapsila O. M. (1989) zbog sumnje da je prodavao falsifikovanu robu poznatih svetskih brendova, čija je ukupna vrednost procenjena na oko 13,6 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Daljim proverama… »
U Novom Pazaru uhapšen muškarac zbog prodaje falsifikovane robe vredne više od 13,6 miliona dinara
RINA 07.08.2026
Novi Pazar - Policija je u Novom Pazaru uhapsila O. M. (1989) zbog sumnje da je neovlašćeno koristio tuđe poslovno ime i oznake robe ili usluga, kao i da je povredio prava po osnovu rada i socijalnog osiguranja, saopštio je MUP Srbije. Tokom kontrole… »
FOTO: U Novom Pazaru zaplenjena falsifikovana roba svetskih brendova
Radio 021 07.08.2026
Policija je uhapsila 37-godišnjeg O.M. iz Novog Pazara, jer je u prostorijama koje koristi pronađena veća količina falsifikovane robe svetskih brendova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. MUP navodi da je zaplenjena roba vredna oko 13.625.000… »
Hapšenje u Novom Pazaru: Pronađena falsifikovana roba vredna 13,6 miliona dinara
B92 07.08.2026
Policija je u Novom Pazaru uhapsila O. M. (1989) zbog sumnje da je prodavao falsifikovanu robu poznatih svetskih brendova, čija je ukupna vrednost procenjena na oko 13,6 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Daljim proverama… »
Uhapšen Novopazarac, zaplenjena falsifikovana roba
RTV Novi Pazar 07.08.2026
Osumnjičeni se tereti za prodaju falsifikovanih proizvoda poznatih svetskih brendova, inspekcija otkrila i četiri neprijavljena radnika. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala, Odeljenja za suzbijanje privrednog… »
Vesti dana »
RHMZ je izbacio prognozu za ceo oktobar i lepo se vidi kako nam stiže "prava jesen"
Nova pre 4 satijoš 36 povezanih
Odbornica Kreni-promeni Mićić dala izjavu u policiji o incidentu sa Šapićem
Euronews pre 4 satijoš 30 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 39 minutajoš 48 povezanih
Kris Džons veruje u Zvezdu pred Efes: Nema izgovora, moramo da radimo i rezultati će doći...
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane