Povezane vesti
"Specijalni rat iz Zagreba, moramo da reagujemo, a ne da klečimo" Lider SNS Vučević poslao jasnu poruku delegaciji Crne Gore…
Dnevnik pre 1 dan
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević gostovao je na Pink televiziji o aktuelnim političkim i društvenim temama. -Taj narativ iz Zagreba se ni ne prekida, a taj narativ preuzima Sarajevo, Podgorica, i tajkunski mediji u… »
"Imamo manje od 100 dana do izbora" Vučević: "Blokaderska lista vodi, ali mislim da možemo da im pomrsimo račune"
Blic pre 20 sati
Rekao je da će izbori uskoro biti održani i da su ozbiljni akteri već u kampanji Prema njegovim rečima, istraživanja pokazuju prednost opozicione liste, ali misli da SNS može iznenadit. Mislim da će kampanja biti oštra, da će politička utakmica biti… »
Moramo reagovati, a ne da klečimo i ćutimo: Vučević o odnosima u regionu: Određeni politički krugovi ne mogu da se naviknu da…
Blic pre 21 sat
Naglasio je da hrvatski političari i mediji namerno plasiraju određene teme uoči važnih datuma Vučević je poručio da Srbija više neće ćutati i pasivno prihvatati napade iz regiona Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević… »
Manje od 100 dana do izbora, a evo šta kažu istraživanja: Vučević: Blokaderska lista vodi, ali mislim da možemo da im pomrsimo…
Dnevnik pre 23 sata
Mislim da će kampanja biti oštra, da će politička utakmica biti neizvesna, rekao je za Pink televiziju, u emisiji "Jutro sa dušom", lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević. -Što se tiče izbora, biće vrlo brzo. Svi koji su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo, na jugu i istoku moguća kiša
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih
U Srbiji aktivno šest požara, najveća pažnja usmerena na Deliblatsku peščaru i Stolove
Danas pre 49 minutajoš 14 povezanih
Zelenski prvi put u Beogradu: Čemu se nada Srbija, a čemu Ukrajina
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih
Hitna pomoć u Beogradu: Četvoro lakše povređeno u tri saobraćajne nezgode tokom noći
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih