Povezane vesti
Šabić: Opasno nastojanje da se lokalni mediji koriste za demonizovanje političkih oponenata
Cenzolovka pre 3 sata
Nastojanje da se lokalni mediji, umesto da se bave temama poput kontrole rada vlasti i institucija u svojoj sredini i aktuelnim problemima građana, pretvaraju u delove robusnog instrumenta agresivnog i prljavog političkog marketinga i diskreditacije i… »
Šabić: Lokalni mediji ne smeju biti instrument za političku propagandu i obračun sa neistomišljenicima
In medija pre 6 sati
Nastojanje da se lokalni mediji, umesto da se bave temama poput kontrole rada vlasti i institucija u svojoj sredini i aktuelnim problemima građana, pretvaraju u delove robusnog instrumenta agresivnog i prljavog političkog marketinga i diskreditacije i… »
Šabić: Opasno nastojanje da se lokalni mediji koriste za demonizovanje političkih oponenata
Serbian News Media pre 8 sati
On je u pisanoj izjavi naveo da je „fenomen velikog i rastućeg broja lokalnih televizija koje deluju kao mreža, po praktično identičnom uređivačkom konceptu koji diktira jedan ‘centralni medij’, bio to Informer ili neki drugi, sam po sebi negacija smisla… »
Pravo u centar pre 8 sati
On je u pisanoj izjavi naveo da je „fenomen velikog i rastućeg broja lokalnih televizija koje deluju kao mreža, po praktično identičnom uređivačkom konceptu koji diktira jedan ‘centralni medij’, bio to Informer ili neki drugi, sam po sebi negacija smisla… »
Radio sto plus pre 8 sati
On je u pisanoj izjavi naveo da je “fenomen velikog i rastućeg broja lokalnih televizija koje deluju kao mreža, po praktično identičnom uređivačkom konceptu koji diktira jedan ‘centralni medij’, bio to Informer ili neki drugi, sam po sebi negacija smisla… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 65 povezanih
(FOTO) Otkrivena ilegalna laboratorija: Policija zaplenila pola tone marihuane i uhapsila šest osoba
N1 Info pre 5 satijoš 40 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 50 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih