Povezane vesti
Šabić: Opasno nastojanje da se lokalni mediji koriste za demonizovanje političkih oponenata
Cenzolovka 07.08.2026
Nastojanje da se lokalni mediji, umesto da se bave temama poput kontrole rada vlasti i institucija u svojoj sredini i aktuelnim problemima građana, pretvaraju u delove robusnog instrumenta agresivnog i prljavog političkog marketinga i diskreditacije i… »
Šabić: Lokalni mediji ne smeju biti instrument za političku propagandu i obračun sa neistomišljenicima
In medija 07.08.2026
Nastojanje da se lokalni mediji, umesto da se bave temama poput kontrole rada vlasti i institucija u svojoj sredini i aktuelnim problemima građana, pretvaraju u delove robusnog instrumenta agresivnog i prljavog političkog marketinga i diskreditacije i… »
Šabić: Opasno nastojanje da se lokalni mediji koriste za demonizovanje političkih oponenata
Serbian News Media 07.08.2026
On je u pisanoj izjavi naveo da je „fenomen velikog i rastućeg broja lokalnih televizija koje deluju kao mreža, po praktično identičnom uređivačkom konceptu koji diktira jedan ‘centralni medij’, bio to Informer ili neki drugi, sam po sebi negacija smisla… »
Pravo u centar 07.08.2026
On je u pisanoj izjavi naveo da je „fenomen velikog i rastućeg broja lokalnih televizija koje deluju kao mreža, po praktično identičnom uređivačkom konceptu koji diktira jedan ‘centralni medij’, bio to Informer ili neki drugi, sam po sebi negacija smisla… »
Radio sto plus 07.08.2026
On je u pisanoj izjavi naveo da je “fenomen velikog i rastućeg broja lokalnih televizija koje deluju kao mreža, po praktično identičnom uređivačkom konceptu koji diktira jedan ‘centralni medij’, bio to Informer ili neki drugi, sam po sebi negacija smisla… »
Vesti dana »
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 33 minutajoš 25 povezanih
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih
Nafta pojeftinila nakon važnih vesti iz Njujorka: SAD i Iran pregovaraju o sporazumu, u fokusu Ormuški moreuz
Blic pre 19 minutajoš 11 povezanih
Od Tukididove zamke do veštačke inteligencije – šta je doneo susret Trampa i Sija
RTS pre 4 minutajoš 11 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 4 minutajoš 4 povezane