Povezane vesti
Došla sam u Crnu Goru, a na plaži ni žive duše: Ovakve cene za suncobran i ležaljke nisu ni na Sejšelima
Mondo pre 21 dana
Holanđanka Kejt, koja Evropu obilazi na prepoznatljivoj ružičastoj vespi, tokom putovanja kroz Crnu Goru posetila je i područje Svetog Stefana. Prizori sa tamošnjih plaža privukli su joj pažnju, ali ne zbog gužve, već upravo zbog njenog izostanka. Kejt… »
Šokirala se cenama u Crnoj Gori: “Ovo nisam videla ni na Sejšelima ni na Fidžiju”
Luftika pre 21 dana
Kejt iz Holadnije koja putuje svuda po Evropi na ružičastoj vespi prošle nedelje bila je u poseti Crnoj Gori. Na svom Instagram profilu objavljuje zanimljivosti o evropskim gradovima, znamenitostima, lokacijama, ali i o cenama. Kejt je posetila Sveti… »
"Došla sam u Crnu Goru i kad su mi rekli koliko koštaju suncobran i ležaljka, bilo mi je jasno zašto nema nikoga. Ovakve cene…
Nova pre 21 dana
Kejt iz Holadnije koja putuje svuda po Evropi na ružičastoj vespi prošle nedelje bila je u poseti Crnoj Gori. Na svom Instagram profilu objavljuje zanimljivosti o evropskim gradovima, znamenitostima, lokacijama, ali i o cenama. Kejt je posetila Sveti… »
Vesti dana »
Vreo i vetrovit dan pred nama, temperatura do 39: Evo kada stižu pljuskovi sa grmljaviom
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Zelenski: Amerikanci nas obavestili o sastancima u Moskvi, zahvalni smo na tonu prema Rusiji
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Na današnji dan, 29. avgust: Turci osvojili Beograd, SSSR izveo prvu eksploziju atomske bombe...
N1 Info pre 48 minutajoš 4 povezane
Produžena OFAK-ova licenca MOL-u za nastavak pregovora sa NIS-om
Radio 021 pre 23 minutajoš 4 povezane
Saobraćajna policija u Kragujevcu dronom otkrila više težih prekršaja
iKragujevac pre 8 minutajoš 1 povezana