Povezane vesti

"Jesam sponzoruša i skupa sam": Ćerka pokojnog pevača šokirala priznanjem, pa otkrila šta zahteva od muškaraca

"Jesam sponzoruša i skupa sam": Ćerka pokojnog pevača šokirala priznanjem, pa otkrila šta zahteva od muškaraca

Mondo pre 1 sat
Influenserka Ela Dvornik, koja je od ranije poznata po tome što govori bez dlake na jeziku, privukla je veliku pažnju kada je sebe otvoreno nazvala "sponzorušom", ali njeno detaljno objašnjenje ovog pojma nateralo je mnoge na razmišljanje. Naime, Ela je… »
Ela Dvornik nema srednju školu, a zgrće masnu lovu! Influenserka progovorila o obrazovanju: Naučila sam puno o životu...

Ela Dvornik nema srednju školu, a zgrće masnu lovu! Influenserka progovorila o obrazovanju: Naučila sam puno o životu...

Kurir pre 4 sati
Ella Dvornik, ćerka legendarnog pevača Dina Dvornika, jedna je od najuticajnijih influensera. Njen lik i delo mnoge korisnike društvenih mreža nervira, te je često na meti osuda, a sa druge strane su oni koji obožavaju sve što ona radi. Ella je jednom… »
Ćerka pokojnog pevača zaprepastila javnost: "Jesam sponzoruša i skupa sam"

Ćerka pokojnog pevača zaprepastila javnost: "Jesam sponzoruša i skupa sam"

Blic pre 7 sati
Ela poredi ove osobine sa skupoćom psihološke terapije, ističući koliko je teško doći do njih. Na njenoj 'skupoj' listi zahteva su osobine kao što su samopouzdanje, humor, emotivna inteligencija, sigurnost i autentičnost. Ela Dvornik, ćerka pokojnog… »
"Jesam sponzoruša": Ćerka pokojnog pevača objasnila zašto je "skupa žena" i ne - nije ono na šta ste pomislili

"Jesam sponzoruša": Ćerka pokojnog pevača objasnila zašto je "skupa žena" i ne - nije ono na šta ste pomislili

Nova pre 7 sati
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, influenserka Ela Dvornik, poznata je po tome što bez dlake na jeziku govori o svom životu, stavovima i odnosima između muškaraca i žena. Ela je jednom prilikom privukla veliku pažnju javnosti kada je sebe nazvala… »
"Jesam sponzoruša i skupa sam!" Ćerka pokojnog pevača šokirala izjavom: Otkrila šta očekuje od muškarca

"Jesam sponzoruša i skupa sam!" Ćerka pokojnog pevača šokirala izjavom: Otkrila šta očekuje od muškarca

Telegraf pre 8 sati
Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, influenserka Ela Dvornik, poznata je po tome što bez dlake na jeziku govori o svom životu, stavovima i odnosima između muškaraca i žena. Ela je jednom prilikom privukla veliku pažnju javnosti kada je sebe nazvala… »

Vesti dana »