Povezane vesti
"Ako se ovo desi u Srbiji, odmah se daje žuti karton": De Bleker preuzeo Sudijsku komisiju FSS
Mondo pre 8 sati
Novi predsednik Sudijske komisije FSS je Frank de Bleker koji je posle sastanka sa sudijama i predstavnicima klubova imao susret i sa predstavnicima medija u Sportskom centru FSS. Obavestio je i novinare o informacijama koje su predstavljene arbitrima i… »
"Ne volim VAR, sudije ću gledati uživo!" Novi predsednik Sudijske komisije FSS se obratio javnosti i arbitrima
Kurir pre 8 sati
Dodao je da je primarni cilj da se uživo uveri u rad sudija, dok je VAR pomoćno sredstvo u radu. Nakon što je na druge načine bio aktivan u prethodnim danima po dolasku u Srbiju, Belgijanac se u vrlo optimističnom tonu predstavio srpskim novinarima. "Svi… »
Frank de Bleker se predstavio srpskoj javnosti i poručio: Imamo isti zadatak, cilj je profesionalizam i poštovanje pravila
Danas pre 10 sati
Belgijanac Frank de Bleker drugi je stranac koji će se naći na čelu Sudijske komisije FSS. Nakon što je održao sastanke sa sudijama, predstavnicima klubovima, došao je red da se naslednik Domenika Mesine obrati i medijima na konferenciji za novinare. –… »
De Bleker: Počastvovan sam što ću raditi u Fudbalskom savezu Srbije
RTS pre 10 sati
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), Belgijanac Frank De Bleker rekao je da je počastvovan što će raditi u FSS i što će moći da sarađuje sa srpskim arbitrima. "Počastvovan sam što mogu da sarađujem sa Fudbalskim savezom… »
De Bleker dolazi u naš fudbal kao neutralan: Počastvovan sam što sarađujem sa srpskim sudijama
Dnevnik pre 10 sati
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), Belgijanac Frank De Bleker rekao je da je počastvovan što će raditi u FSS i što će moći da sarađuje sa srpskim arbitrima. – Počastvovan sam što mogu da sarađujem sa Fudbalskim savezom… »
Predstavio se novi predsednik Sudijske komisije: "Ko se zaleti na arbitra - odmah žuti karton"
B92 pre 10 sati
Nastavio je Fudbalski savez Srbije sa trendom da stranac vodi Sudijsku komisiju posle Domenika Mesine, a na njegovo mesto je stigao Frenk de Bleker. Čuveni Belgijanac je održao konferenciju za medije i probao je da približi kakve će zadatke imati sudije… »
De Bleker: "Počastvovan sam što ću raditi u Fudbalskom savezu Srbije"
Večernje novosti pre 9 sati
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), Belgijanac Frank De Bleker rekao je da je počastvovan što će raditi u FSS i što će moći da sarađuje sa srpskim arbitrima. FOTO: FSS Počastvovan sam što mogu da sarađujem sa Fudbalskim… »
RTV pre 11 sati
STARA PAZOVA - Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), Belgijanac Frank De Bleker rekao je da je počastvovan što će raditi u FSS i što će moći da sarađuje sa srpskim arbitrima. "Počastvovan sam što mogu da sarađujem sa… »
(VIDEO) De Bleker: Ne volim VAR, hoću sve sudije da vidim uživo
Sport klub pre 10 sati
Stigao je Frank de Bleker u Srbiju i u tri dana održao sastanke sa sudijama, predstavnicima klubova i – novinarima. Novi vetar pod kapom Fudbalskom saveza Srbije osetio se i u ovim, danima letnjih žega i velikih vrućina. Biće to sasvim drugačija priča u… »
De Bleker predstavljen: Neutralan sam, cilj integritet i kvalitet
Sport klub pre 10 sati
Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Frank De Bleker predstavljen je javnosti, a nekadašnji elitni belgijski arbitar poručio je da je počastvovan što je dobio priliku da radi u srpskom fudbalu. „Počastvovan sam što mogu da sarađujem… »
Politika pre 10 sati
Belgijanac Frank De Bleker bio je elitni UEFA i FIFA sudija od 1998. do 2011. godine. Novi predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), Belgijanac Frank De Bleker rekao je da je počastvovan što će raditi u FSS i što će moći da sarađuje sa… »
Vesti dana »
"Probudili su me majka i brat, izgorećemo!" Tanasijević očajan zbog požara: "Približio se kući"
Telegraf pre 24 satajoš 74 povezane
Zelenski objavio zajedničku fotografiju sa Vučićem: "Počeli bilateralni razgovori u Srbiji"
Euronews pre 2 satajoš 80 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane
Hrvatski nacista Skejo odgovorio Miloradu Pupovcu: "Najbolje da će mi on govoriti kakve brkove treba da imam"
Telegraf pre 24 satajoš 29 povezanih