Povezane vesti

Milan Stanković je ovoj pevačici uradio novu pesmu: "Oduševio se kada sam mu rekla za..."

Milan Stanković je ovoj pevačici uradio novu pesmu: "Oduševio se kada sam mu rekla za..."

Nova pre 8 sati
Tea Bilanović nedavno je izdala novu pesmu "Voli me" za koju je muziku uradio Milan Stanković, a ona je sada otkrila detalje. - Tu pesmu toliko volim, ona mi je jedna od mojih dražih, tako da nisam nešto specijalno ni obraćala pažnju kako je prošla, jer… »
"Totalno je asocijalan i strog": Pevačica srela Milana Stankovića, reči koje joj je uputio nikad neće zaboraviti

"Totalno je asocijalan i strog": Pevačica srela Milana Stankovića, reči koje joj je uputio nikad neće zaboraviti

Mondo pre 11 sati
Milan Stanković uradio je numeru koleginici Tei Bilanović pod nazivom "Voli me" i tako je ulio nadu svojim vernim fanovima da se konačno vraća na scenu posle višegodišnje pauze. Tea je za domaće medije otkrila kako je protekla saradnja sa Milanom, kao i… »
"Pričali smo na temu ulaganja" Tea otkrila nove informacije o Milanu Stankoviću: "Voli me, treba svako..."

"Pričali smo na temu ulaganja" Tea otkrila nove informacije o Milanu Stankoviću: "Voli me, treba svako..."

Telegraf pre 14 sati
Atraktivna pevačica Tea Bilanović nedavno je uzburkala čitav Balkan zbo saradnje sa Milanom Stankovićem, a sada je otkrila sve o susretu sa njim. Ona se prvo dotakla pesme koju je Stanković uradio za nju, simboličog naziva "Voli me". - Tu pesmu toliko… »
Naša pevačica se srela sa Milanom Stankovićem. Otkrila detalje o pevaču koje javnost ne zna, pomenula i njegov povratak o kom…

Naša pevačica se srela sa Milanom Stankovićem. Otkrila detalje o pevaču koje javnost ne zna, pomenula i njegov povratak o kom…

Blic pre 16 sati
Pesmu je radio Milan Stanković, što je Tea posebno želela zbog njegovog talenta i kvaliteta prethodnih saradnji. U studiju su se fokusirali isključivo na muziku, a Milan je bio konstruktivan i podržavajuć, bez stroge discipline. Atraktivnu mladu pevačicu… »

Vesti dana »