Povezane vesti
Grobari dobili loše vesti, ukoliko Partizan prođe Tobol, Madriđani crno-bele čekaju još jači
Telegraf pre 2 sata
Partizan je na dobrom putu da izbori mesto u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije, ali posao još nije završen. Pred ekipom Saše Ilića nalazi se revanš duel u Kazahstanu, gde će pokušati da sačuva kapital stečen u Beogradu, nakon ubedljive pobede… »
Partizan u problemu: UEFA pravilo pravi gužvu!
Hot sport pre 5 sati
Crno-beli između dva kvalifikaciona kola mogu da registruju najviše dvojicu novih igrača, a u Humskoj se već otvorila dilema između tri imena. Partizan se nalazi pred zanimljivom situacijom kada je u pitanju sastav za nastavak evropskih kvalifikacija… »
Partizan predstavio Babu
Sputnik pre 6 sati
Novi fudbaler Partizana Idrisu Baba rekao je da je spreman da pomogne klubu i da želi da u narednom periodu nauči što više o crno-belima. "Drago mi je što sam ovde. Beograd mi se sviđa, imao sam prilike da prošetam posle treninga. Siguran sam da ću… »
Nova glavobolja za Ilića - UEFA pravilo stavlja Partizan pred težak izbor
B92 pre 6 sati
Partizan će, ukoliko u Kazahstanu sačuva tri gola prednosti iz Beograda i eliminiše Tobol, pred dvomeč sa Hetafeom moći da registruje samo dvojicu novih fudbalera. Prema pravilima UEFA, klub između dva kola kvalifikacija može da dopuni spisak sa najviše… »
Partizan predstavio Babu! Crno-beli dobili veliko pojačanje, Grobari jedva dočekali, a od njega se mnogo očekuje!
Kurir pre 6 sati
Idris Baba je u Partizan stigao iz Almerije nakon što je od početka karijere igrao u Španiji i španskim klubovima. Baba igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera i najavljen je kao važno pojačanje za ekipu Saše Ilića. Baba je već obavio prvi trening sa… »
Petrović otvorio karte: Sportski direktor Partizana otkrio kolika je najveća plata u klubu!
Hot sport pre 8 sati
Novi sportski direktor crno-belih govorio je o situaciji u Humskoj, transferima, platama igrača i načinu na koji klub planira da gradi ekipu u narednom periodu. Radosav Petrović više nije samo ime koje navijači Partizana vezuju za borbene partije na… »
Baba je crno-beli: Partizan predstavio novo pojačanje!
Hot sport pre 8 sati
Reprezentativac Malija zvanično je postao novi fudbaler crno-belih, a u Humsku dolazi kao igrač koji bi trebalo da donese stabilnost i čvrstinu veznom redu. Partizan je ozvaničio dolazak Idrisua Babe, iskusnog veznog fudbalera iz Malija, koji će u… »
Zašto Baba ne može da igra u Kazahstanu? Petrović objasnio šta se dešavalo iza kulisa
Nova pre 8 sati
Sportski direktor Partizana Radosav Petrović zvanično je predstavio najnovije pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku. Reprezentativac Gane, Idrisu Baba, zadužio je opremu tima iz Humske i došao kao direktna zamena za doskorašnjeg kapitena Vanju… »
"Znam zašto sam u Partizanu": Baba predstavljen u Humskoj, tvrdi da je uradio istraživanje o klubu
Mondo pre 9 sati
Partizan je i zvanično predstavio novo pojačanje. Idrisu Baba je stigao u klub kao pozajmljen igrač. Tim povodom je u Humskoj održana konferencija za medije na kojoj je i on sam govorio i otkrio da mu se već dopada srpska prestonica. "Već mi se sviđa… »
„Igrač kakvog smo tražili dva meseca“: Partizan doveo pojačanje
Danas pre 9 sati
Reprezentativac Gane Idrisu Baba novi je fudbaler Partizana, saopštili su crno-beli. Baba (30) igra na poziciji defanzivnog veznog igrača i u Partizan dolazi iz Almerije, za koju je nastupao od 2023. godine. – Idrisu Baba nam dolazi iz Almerije… »
Spreman sam da pomognem Partizanu! Idris Baba novo pojačanje: Ovde sam da vratim crno-bele tamo gde pripadaju
Dnevnik pre 8 sati
Novi fudbaler Partizana Idrisu Baba rekao je da je spreman da pomogne klubu i da želi da u narednom periodu nauči što više o crno-belima. – Drago mi je što sam ovde. Beograd mi se sviđa, imao sam prilike da prošetam posle treninga. Siguran sam da ću… »
Partizan predstavio Idrisu babu: "Počastvovan sam i svestan da je ovo klub sa velikom istorijom"
Večernje novosti pre 9 sati
Partizan je zvanično predstavio novo pojačanje u veznom redu. Dres crno-belih zadužio je reprezentativac Gane, Idrisu Baba koji u Beograd stiže nakon višegodišnje karijere u španskom fudbalu. FOTO: Francisco Macia / imago sportfotodienst / Profimedia… »
Petrović o novom igraču: "Čekali smo ga dva meseca" VIDEO
B92 pre 8 sati
Radosav Petrović je održao konferenciju za medije po predstavljanju novog fudbalera Idrisua Babe. Sportski direktor Partizana je za početak pričao o novajliji iz Almerije. "Idrisu Baba nam dolazi iz Almerije, ima veliko iskustvo iz Španije. Imao sam… »
Baba: Spreman sam da pomognem Partizanu, navijači mogu da očekuju najbolje od mene
Politika pre 9 sati
Sportski direktor Partizana Radosav Petrović nije krio zadovoljstvo zbog dolaska Babe u Humsku. Novi fudbaler Partizana Idrisu Baba rekao je da je spreman da pomogne klubu i da želi da u narednom periodu nauči što više o „crno-belimaˮ. „Drago mi je što… »
Radosav Petrović otvorio dušu: Ovo mu je Slaviša Jokanović poručio, pa opsovao...
Večernje novosti pre 8 sati
FUDBALSKI klub Partizan bori se za povratak na stare staze. Nije im lako. U Superligi imaju osvojena četiri boda u prva tri kola, a ako pobede Tobol (3:0 prva utakmica) čeka ih dvomeč sa Hetafeom u plej-ofu Lige konferencija. FOTO: FK Partizan O tome… »
Radosav Petrović o finansijama Partizana, pomenuo Zvezdu i Vojvodinu: "Da možemo igračima da damo 50.000..."
Telegraf pre 9 sati
Izuzetno opširnu konferenciju za medije imao je danas Radosav Petrović u prostorijama stadiona na Humskoj. Govorilo se o stanju u Fudbalskom klubu Partizan, prelaznom roku, pojačanjima i svemu onome što očekuje tim u predstojećih par sedmica. Pre svega… »
Pojačanje u Humskoj: Raća Petrović predstavio Babu
Sport klub pre 9 sati
Sportski direktor Partizana Radosav Petrović predstavio je novo pojačanje na poziciji defanzivnog veziste. Reprezentativac Gane Idrisu Baba novi je igrač kluba iz Humske. Baba je jedno od nekoliko najavljenih bitnih pojačanja crno-belih otkako je Saša… »
"Dugujem vam objašnjenje": Radosav Petrović otkrio sve, od ćutnje do plata u Partizanu
Mondo pre 10 sati
Partizan je konačno doveo Idrisua Babu. Defanzivni vezista iz Gane i reprezentativac svoje države stigao je iz Almerije nakon nekih problema oko registracije koji su se isprečili i nisu mu dozvolili da ranije potpiše ugovor. Iskusni 30-godišnji vezista… »
Partizan predstavio veliko pojačanje - pamti Matiju Nastasića i poručuje: "Navijači mogu da očekuju najviše od mene"
Nova pre 9 sati
Doskorašnji fudbaler Almerije, 30-godišnji Idrisu Baba, zvanično je predstavljen u Humskoj kao šesto pojačanje Partizana ovog leta. Reprezentativac Gane, koji pokriva poziciju defanzivnog veznog, stigao je među crno-bele kao slobodan igrač i predstavlja… »
Baba: Spreman sam da pomognem klubu i da još više naučim o Partizanu
RTS pre 9 sati
Novi fudbaler Partizana Idrisu Baba rekao je da je spreman da pomogne klubu i da želi da u narednom periodu nauči što više o crno-belima. "Drago mi je što sam ovde. Beograd mi se sviđa, imao sam prilike da prošetam posle treninga. Siguran sam da ću… »
Baba već na promociji "zapalio" navijače VIDEO
B92 pre 9 sati
Partizan je dobio novo pojačanje. Idrisu Baba i zvanično je predstavljen kao novi fudbaler crno-belih, a nakon dolaska u Humsku nije krio zadovoljstvo zbog početka nove etape u karijeri. Reprezentativac Gane istakao je da je već stigao da upozna Beograd… »
Baba predtavljen u Humskoj, pričao o Partizanu, pa otkrio sa kojim Srbinom se čuo: "Nije mnogo pričao o klubu"
Telegraf pre 10 sati
Doskorašnji fudbaler Almerije, Idrisu Baba (30) novo je pojačanje Partizana! Momak poreklom iz Gane, koji nastupa na poziciji defanzivnog veziste, predstavljen je u Humskoj kao šesto pojačanje, kako smo ranije i najavili. Baba je među crno-bele stigao… »
Vesti dana »
"Probudili su me majka i brat, izgorećemo!" Tanasijević očajan zbog požara: "Približio se kući"
Telegraf pre 24 satajoš 74 povezane
(FOTO) Vučić priredio večeru Zelenskom: "Počeli bilateralni razgovori"
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane
Hrvatska udruženja podnela prijavu zbog sumnje na podsticanje mržnje tokom obeležavanja "Oluje" u Kninu
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 29 povezanih