Povezane vesti
Marko krenuo iz Prijedora za Nemačku, pa zaboravio ženu na granici: Shvatio da je nema tek posle nekoliko kilometara
Blic pre 4 sati
Nakon ove komične situacije, supružnici su nastavili put ka Nemačkoj, a Jelena je rekla da će sledeći put poneti i ključeve ako izlazi iz vozila Jelena je događaj prepričala kroz smeh i u šali poručila mužu da svaki put dobro proveri gde je pre… »
Marko krenuo za Nemačku, pa zaboravio ženu na granici: Okrenuo se tokom vožnje i prebledeo! Jelena doživela šok života, evo…
Kurir pre 4 sati
Bračni par krenuo je rano ujutro iz Prijedora prema Minhenu, gde već nekoliko godina žive i rade. Nakon nekoliko sati vožnje stigli su na granični prelaz, gde je zbog pojačanog prometa bilo kraćeg čekanja. Dok su se približavali kontroli, Jelena je… »
"Mislio sam da je u autu": Žena izašla do toaleta na hrvatskoj granici, muž je zaboravio i otišao bez nje
Mondo pre 6 sati
Marko je nastavio da vozi u koloni. Bio je uveren da se njegova supruga u međuvremenu vratila na zadnje sedište, gde je takođe imala svoje stvari za put. Prošao je kontrolu dokumenata i nastavio vožnju prema Nemačkoj. Nekoliko kilometara posle granice… »
Bizarna scena na hrvatskoj granici! Marko zaboravio suprugu Jelenu u toaletu: "Pitala me jesam li normalan?"
Telegraf pre 7 sati
Bračni par Marko i Jelena Kovačević iz Prijedora nedavno je putovao prema Minhenu, gde već godinama žive i rade. Na graničnom prelazu Gradiška stvorila se gužva i Jelena je izašla iz automobila kako bi otišla do toaleta. Marko je u jednom trenutku… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 1 satjoš 68 povezanih
Svečlja: Na osnovu izjava Vladimira Lučića doneo sam odluku da bude proglašen nepoželjnom osobom
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Hrvatska udruženja podnela prijavu zbog sumnje na podsticanje mržnje tokom obeležavanja "Oluje" u Kninu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 28 povezanih