Povezane vesti

"Ne moraš da sediš po kafićima da bi dobio posao": Rajaković poslao poruku koju svako treba da čuje

"Ne moraš da sediš po kafićima da bi dobio posao": Rajaković poslao poruku koju svako treba da čuje

Nova pre 6 sati
Gostujući u Alesto podkastu, trener Toronto Reptorsa Darko Rajaković je je kroz priču o vezama, kafanskim kombinacijama i odsustvu meritokratije objasnio kako je shvatio da u Srbiji za njega nema budućnosti. „Ne moraš da sediš po kafićima i da budeš… »
Rajaković otvorio dušu: „Nisu mi isplatili osam plata u Zvezdi!“

Rajaković otvorio dušu: „Nisu mi isplatili osam plata u Zvezdi!“

Hot sport pre 6 sati
Trener Toronta govorio je o najtežem periodu karijere, problemima koje je imao nakon odlaska iz Crvene zvezde, ali i budućnosti evropske košarke i mogućem povezivanju sa NBA ligom. Darko Rajaković danas je na jednom od najcenjenijih trenerskih mesta u… »
Rajaković o svom odlasku iz Zvezde: "Nisu mi isplatili osam plata, niko me se nije setio"

Rajaković o svom odlasku iz Zvezde: "Nisu mi isplatili osam plata, niko me se nije setio"

B92 pre 6 sati
Srpski trener Darko Rajaković je govorio o raznim temama, a jedna od njih je dolazak NBA u evropsku košarku, kao i o svom rastanku sa Zvezdom. Srpski stručnjak posebno se osvrnuo na period proveden u Crvenoj zvezdi, gde je radio u mlađim kategorijama… »
Iskrena ispovest Darka Rajkovića: "Zvezda mi nije isplatila osam plata, morao sam da odem"!

Iskrena ispovest Darka Rajkovića: "Zvezda mi nije isplatila osam plata, morao sam da odem"!

Kurir pre 7 sati
Trener Toronto Reptorsa Darko Rajaković prisetio se početaka svoje karijere i otkrio zbog čega je 2007. godine napustio Crvenu zvezdu, istakavši da finansijska situacija u klubu nije ostavljala mnogo prostora za ostanak. Jedan od najcenjenijih srpskih… »
Isplivala istina! Darko Rajaković otkrio zašto je napustio Zvezdu

Isplivala istina! Darko Rajaković otkrio zašto je napustio Zvezdu

Večernje novosti pre 8 sati
DARKO Rajaković jedan je od najboljih trenera u NBA lige, a definitivno jedan od najvećih trenerskih bisera naše zemlje. Trener Toronta govorio je o svojim počecima u Srbiji. FOTO: Tanjug/AP Photo/David Dermer Kao šesnaestogodišnjak, Rajaković je bio… »
"Napustio sam Zvezdu jer nisam primao platu, morao sam da preživim": Rajaković otkrio zašto je morao da ode iz Srbije

"Napustio sam Zvezdu jer nisam primao platu, morao sam da preživim": Rajaković otkrio zašto je morao da ode iz Srbije

Nova pre 8 sati
Šef stručnog štaba Toronto Reptorsa, Darko Rajaković, prisetio se svojih trenerskih početaka i otkrio do sada malo poznate detalje o napuštanju Crvene zvezde i srpske košarke. Rođeni Čačanin, koji je trenersku karijeru započeo sa svega 16 godina u Borcu… »
Darko Rajaković otkrio zašto je otišao iz Zvezde pre 19 godina: "Tu nije bilo budućnosti za mene"

Darko Rajaković otkrio zašto je otišao iz Zvezde pre 19 godina: "Tu nije bilo budućnosti za mene"

Telegraf pre 8 sati
Bez ikakve sumnje, Darko Rajaković je u ovom momentu jedan od najboljih košarkaških trenera koje Srbija ima. Sa Toronto Raptorsima u NBA ligi uspeva da pravi odlične rezultate, a mnogi se i ne sećaju da je svoju priču započeo u Srbiji. On je, naime… »
Rajaković: U Zvezdi nisam primao platu, posle me niko nije zvao

Rajaković: U Zvezdi nisam primao platu, posle me niko nije zvao

Sport klub pre 10 sati
Aktuelni trener Toronto Reptorsa Darko Rajaković je svojevremeno bio trener u Crvenoj zvezdi, a nažalost takvog stručnjaka je beogradski klub imao ispred nosa, ali nije znao da ga ceni. Darko je sa 16 godina počeo trenersku karijeru u Borcu iz Čačka, da… »

Vesti dana »