Повезане вести

Слађа сазнала да је Ђани преварио, па све јавно обелоданила: "Никад нисам била понижена, ништа ми није фалило"

Слађа сазнала да је Ђани преварио, па све јавно обелоданила: "Никад нисам била понижена, ништа ми није фалило"

Телеграф пре 1 дан
Фолкер Ђани Трајковић не крије да је својевремено био женскарош, а његова супруга Слађа једном је признала да зна да ју је певач преварио. Наиме, Слађа је отворено говорила о односу са супругом певачем и признала како је сазнала… »
"Мушкарци су бољи када имају љубавницу": Жена ухватила нашег познатог певача на делу, па прешла преко свега

"Мушкарци су бољи када имају љубавницу": Жена ухватила нашег познатог певача на делу, па прешла преко свега

Мондо пре 8 сати
Слађа је без устезања открила да је сазнала за Ђанијеву превару, али и истакла да му је, упркос свему, опростила. - Била је превара, не кажем да их је било много... Али, како кажу, младост - лудост. Боље у младости него у… »
"Варао ме је, али жена осети да ли је то било из љубави": Ђанијева Слађа отворено о браку са певачем

"Варао ме је, али жена осети да ли је то било из љубави": Ђанијева Слађа отворено о браку са певачем

Нова пре 10 сати
Певач Ђани Трајковић никада није крио да је у млађим данима био велики заводник, а његова супруга Слађа својевремено је отворено говорила о периоду када ју је преварио. Иако је признала да је за неверство сазнала, истакла је да… »
"Варао ме је, али жена осети да ли је то било из љубави" Ђанијева жена искрено о браку са певачем: "Нисам била понижена"

"Варао ме је, али жена осети да ли је то било из љубави" Ђанијева жена искрено о браку са певачем: "Нисам била понижена"

Блиц пре 11 сати
Слађа је навела да је превару сазнала, али није осећала никакву промену у његовом понашању. Истакла је да никада није била понижена нити јој је нешто фалило у браку. Певач Ђани Трајковић не крије да је својевремено био… »

Вести дана »