Povezane vesti
"Požar se približio mojoj kući": Mala Cana u panici zbog vatrene stihije - meštani su uplašeni
Telegraf pre 11 sati
Tek mesec dana od gubitka supruga, muzičara Andrije Bajića, pevačica Mala Cana suočava se sa novom dramom. Njen dom u Devojačkom bunaru ugrožen je požarima koji već danima bukte Deliblatskom peščarom. - Požari su delimično blizu mene, oseća se dim, ali… »
"Dim i paljevina, prepala sam se!" Mala Cana o kući u Deliblatskoj peščari - u velikom je strahu zbog jezivih požara: "Svi su…
Blic pre 12 sati
Meštani su uplašeni i prate situaciju, dok vatrogasci gase požar. Najveći problem, kako ističe, predstavljaju šišarke i borovi puni smole koji olakšavaju širenje požara. Pevačica Mala Cana pre mesec dana ostala je bez muža, muzičara Andrije Bajića, a već… »
Mala Cana proživljava novu dramu: Mesec dana posle smrti Andrije Bajića, strepi od požara: Svi smo u grču, niko nije opušten…
Kurir pre 13 sati
Požar koji već danima bukti u Deliblatskoj peščari uznemirio je meštane i vlasnike vikendica. Među njima je i pevačica Mala Cana, koja za Kurir kaže da se dim i miris paljevine osećaju i u njenom kraju, ali da se nada da će vatrogasci uspeti da spreče… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 8. avgust: Sunčano i toplo, na jugu i istoku Srbije moguća kiša
Serbian News Media pre 34 minutajoš 19 povezanih
Borba sa požarom u Deliblatskoj peščari, na Stolovima gori nisko rastinje
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Zelenski prvi put u Beogradu: Čemu se nada Srbija, a čemu Ukrajina
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih
Na Batrovcima zadržavanje oko četiri sata: AMSS upozorava na mestimično mokre kolovoze
N1 Info pre 49 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Više lakših povreda u saobraćaju, padovi sa rolera, bicikla, motora
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih