Povezane vesti
"Požar se približio mojoj kući": Mala Cana u panici zbog vatrene stihije - meštani su uplašeni
Telegraf pre 27 dana
Tek mesec dana od gubitka supruga, muzičara Andrije Bajića, pevačica Mala Cana suočava se sa novom dramom. Njen dom u Devojačkom bunaru ugrožen je požarima koji već danima bukte Deliblatskom peščarom. - Požari su delimično blizu mene, oseća se dim, ali… »
"Dim i paljevina, prepala sam se!" Mala Cana o kući u Deliblatskoj peščari - u velikom je strahu zbog jezivih požara: "Svi su…
Blic pre 27 dana
Meštani su uplašeni i prate situaciju, dok vatrogasci gase požar. Najveći problem, kako ističe, predstavljaju šišarke i borovi puni smole koji olakšavaju širenje požara. Pevačica Mala Cana pre mesec dana ostala je bez muža, muzičara Andrije Bajića, a već… »
Mala Cana proživljava novu dramu: Mesec dana posle smrti Andrije Bajića, strepi od požara: Svi smo u grču, niko nije opušten…
Kurir pre 27 dana
Požar koji već danima bukti u Deliblatskoj peščari uznemirio je meštane i vlasnike vikendica. Među njima je i pevačica Mala Cana, koja za Kurir kaže da se dim i miris paljevine osećaju i u njenom kraju, ali da se nada da će vatrogasci uspeti da spreče… »
Vesti dana »
Toplotni talas do 10. septembra: RHMZ upozorio na temperature do 37 stepeni i visoku opasnost od požara
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 36 povezanih
Porodica: Sahrana Mladića u ponedeljak, pozivamo sve da dođu i odaju mu poštu
Radio sto plus pre 9 minutajoš 32 povezane
Niški studenti: Policija nas zove na “informativne razgovore” zbog protesta protiv SNS skupa
Bujanovačke pre 34 minutajoš 15 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 6 povezanih
Reakcije BIA i struke na navode o prisluškivanju studenata špijunskim softverom
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 12 povezanih