Povezane vesti
Mina Vrbaški pokazala verenički prsten Progovorila o svadbi sa Viktorom i Eliti 10: "Tražimo stan, njegovi su me prihvatili"…
Blic pre 1 dan
Njena porodica je takođe prihvatila Viktora Mina je istakla da se ne vraća u rijaliti, želi da gradi zdravu vezu van takvog okruženja. Mina Vrbaški blista nakon izlaska iz Elite 9, a ljubav sa Viktorom ide u dobrom smeru. Ona je sada došla na Pink da… »
"Rijaliti više nije za mene" Mina Vrbaški promenila život iz korena, progovorila o braku: Tu mi je prsten, ne skidam ga
Kurir pre 8 sati
Po izlasku iz Elite, odnos Mine Vrbaški i Viktora Gagića cveta, a ona se večeras pojavila u emisiji "Narod pita", a pre toga je stala pred pripadnike sedme sile i otkrila planove za budućnost. Istakla je da ima puno poverenje u Viktora i da planiraju… »
"Volim starije devojke" Mina i Viktor progovorili o preseljenju i braku, pa opleli po rijaliti učesnicima: "Ledena kraljica je…
Blic pre 11 sati
Mina Vrbaški i Viktor Gagić su nastavili vezu posle rijalitija i veoma su srećni zajedno, iako još nisu počeli da žive u zajedničkom stanu. Mina je bila otvorena o svojoj prošlosti, ističući da je to deo nje, ali da je sada fokusirana na novi početak sa… »
"Snajka, idi napravi nešto za jelo" Viktor kaže da se Mina dobro pokazala pred njegovom porodicom! Otkrili planove o…
Kurir pre 10 sati
Bez obzira na svađe i sukobe u rijalitiju, Mina Vrbaški i Viktor Gagić, oni su nastavili svoju romansu po izlasku iz "Elite 9". Iako još uvek nisu počeli da žive zajedno, oni se ne razdvajaju, a Viktor sa ponosom ističe da se Mina pokazala kao prava… »
Vesti dana »
Danas toplo i promenljivo, uz lokalne pljuskove: Maksimalna temperatura do 35 stepeni
N1 Info pre 23 minutajoš 6 povezanih
Danas je Trnova Petka: Evo šta prema narodnom verovanju nikako ne bi trebalo da radite
Danas pre 33 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Krunisan Stefan Nemanjić, rođen Đura Jakšić, Nikson zbog Votergejta podneo ostavku
Radio 021 pre 33 minutajoš 1 povezana
Studenti u Novom Sadu ispred Rektorata prikupljaju pomoć za vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Radio 021 pre 3 minutajoš 1 povezana