Povezane vesti

Mina Vrbaški pokazala verenički prsten Progovorila o svadbi sa Viktorom i Eliti 10: "Tražimo stan, njegovi su me prihvatili"…

Mina Vrbaški pokazala verenički prsten Progovorila o svadbi sa Viktorom i Eliti 10: "Tražimo stan, njegovi su me prihvatili"…

Blic pre 1 dan
Njena porodica je takođe prihvatila Viktora Mina je istakla da se ne vraća u rijaliti, želi da gradi zdravu vezu van takvog okruženja. Mina Vrbaški blista nakon izlaska iz Elite 9, a ljubav sa Viktorom ide u dobrom smeru. Ona je sada došla na Pink da… »
"Rijaliti više nije za mene" Mina Vrbaški promenila život iz korena, progovorila o braku: Tu mi je prsten, ne skidam ga

"Rijaliti više nije za mene" Mina Vrbaški promenila život iz korena, progovorila o braku: Tu mi je prsten, ne skidam ga

Kurir pre 8 sati
Po izlasku iz Elite, odnos Mine Vrbaški i Viktora Gagića cveta, a ona se večeras pojavila u emisiji "Narod pita", a pre toga je stala pred pripadnike sedme sile i otkrila planove za budućnost. Istakla je da ima puno poverenje u Viktora i da planiraju… »
"Volim starije devojke" Mina i Viktor progovorili o preseljenju i braku, pa opleli po rijaliti učesnicima: "Ledena kraljica je…

"Volim starije devojke" Mina i Viktor progovorili o preseljenju i braku, pa opleli po rijaliti učesnicima: "Ledena kraljica je…

Blic pre 11 sati
Mina Vrbaški i Viktor Gagić su nastavili vezu posle rijalitija i veoma su srećni zajedno, iako još nisu počeli da žive u zajedničkom stanu. Mina je bila otvorena o svojoj prošlosti, ističući da je to deo nje, ali da je sada fokusirana na novi početak sa… »
"Snajka, idi napravi nešto za jelo" Viktor kaže da se Mina dobro pokazala pred njegovom porodicom! Otkrili planove o…

"Snajka, idi napravi nešto za jelo" Viktor kaže da se Mina dobro pokazala pred njegovom porodicom! Otkrili planove o…

Kurir pre 10 sati
Bez obzira na svađe i sukobe u rijalitiju, Mina Vrbaški i Viktor Gagić, oni su nastavili svoju romansu po izlasku iz "Elite 9". Iako još uvek nisu počeli da žive zajedno, oni se ne razdvajaju, a Viktor sa ponosom ističe da se Mina pokazala kao prava… »

Vesti dana »