Povezane vesti

Mama mi je OBEĆALA DA TO NEĆE DA RADI! Asmin u klinču sa majkom Mevlidom: Sramota me je šta ona radi!

Mama mi je OBEĆALA DA TO NEĆE DA RADI! Asmin u klinču sa majkom Mevlidom: Sramota me je šta ona radi!

Svet & Skandal pre 14 sati
Autor: Nemanja Ranđelović Datum: Subota, 08.08.2026. 09:47h Sukob u porodici Durdžić ne jenjava, a javni rat između članova ove rijaliti porodice i poznatih starleta dobio je novi nastavak. Asmin Durdžić otvoreno je u emisiji „Narod pita“ govorio o… »
Doneo odluku: Evo kada Asmin Durdžić napušta Srbiju i ide u Dubrovnik: "Sto posto će biti tada"

Doneo odluku: Evo kada Asmin Durdžić napušta Srbiju i ide u Dubrovnik: "Sto posto će biti tada"

Blic pre 18 sati
Potvrdio je odlazak u Dubrovnik i naglasio da će putovati u ponedeljak, uz komentar za Aneli Ahmić. Progovorio je o sukobu između njegove majke i partnerke Maje Marinković, izrazivši stid zbog majčinog ponašanja. Tokom poslednjeg emitovanja emisije… »
Asmin: "Idem u Dubrovnik"

Asmin: "Idem u Dubrovnik"

Telegraf pre 18 sati
U emisiji "Narod pita", gledalac je ispitivao Asmina Durdžića o roditeljstvu, međuljudskim odnosima i njegovim sledećim koracima. Asmin je otkrio kada ide za Dubrovnik. Gledalac je povukao paralelu između Asminovog roditeljstva i oca Maje Marinković… »
"Sramota me je" Asmin Durdžić javno udario na rođenu majku zbog Maje Marinković: "Ona je domaćica, ne snalazi se u ovom svetu…

"Sramota me je" Asmin Durdžić javno udario na rođenu majku zbog Maje Marinković: "Ona je domaćica, ne snalazi se u ovom svetu…

Blic pre 21 sat
Asmin Durdžić je javno izrazio stid zbog ponašanja svoje majke Mevlide i njenog konflikta sa njegovom partnerkom Majom Marinković. Asmin smatra da njegova majka ne bi trebalo javno da kritikuje Maju niti da se meša u njegov privatni život. Asmin Durdžić… »
Porodični rat zbog Maje! Asmin brutalno opleo po rođenoj majci: "Sramota, blam me je"

Porodični rat zbog Maje! Asmin brutalno opleo po rođenoj majci: "Sramota, blam me je"

Kurir pre 21 sat
Asmin Durdžić je tokom gostovanja u emisiji „Narod pita“ otvoreno govorio o sukobu između svoje majke Mevlide Durdžić i njegove partnerke Maje Marinković. Vidno pogođen javnim istupima majke, Asmin je pred kamerama iskreno priznao da oseća veliku… »

Vesti dana »