Povezane vesti
"Ušao si u moj život i zauvek ga promenio" EMINU Jahović preplavile emocije, odmah se oglasila zbog važnog trenutka (foto)
Kurir pre 17 sati
Iz ljubavi sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, pevačica Emina Jahović dobila je dvojicu sinova, Jamana i Jamuza, a danas je važan dan za njihovu porodicu, zbog čega se ona i oglasila. Eminin i Mustafin stariji sin Jaman danas postaje punoletan! Na ovaj… »
"Život koji čuvam više od svog" Bojana Barović se oglasila posebnim razlogom, emocije je savladale: "Prošlo je 10 godina"
Blic pre 20 sati
Nikola Rokvić i Bojana Barović proslavili su 10. rođendan svoje najstarije ćerke Leone. Bojana je na Instagramu podelila emotivnu poruku i fotografije povodom Leoninog jubileja. Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović ponosni su roditelji sina… »
Bitan dan za sina Anđelke Prpić! Glumica objavila neviđene slike, puca od ponosa: "Dao mi je za pravo da se pravim važna"…
Blic pre 20 sati
Na društvenim mrežama je emotivno čestitala rođendan Jakši objavljujući njihove zajedničke fotografije. Objava je izazvala veliki broj lepih komentara i čestitki, među kojima su se prve javile Anđelkine koleginice i prijateljice. Glumica Anđelka Prpić… »
"Zauvek si mi promenio život" Veliko slavlje u domu Emine Jahović, ona se oglasila emotivnom porukom
Mondo pre 20 sati
Emina Jahović iz braka sa mužem Mustafom Sandalom ima dva sina, Jamana i Jamuza. Sada se oglasila na društvenim mrežama povodom veoma važnog dana u njenoj porodici. Njen stariji sin Jaman danas proslavlja svoj 18. rođendan. Na ovaj poseban dan su je… »
Veliko slavlje kod Emine Jahović! Sin kog je dobila sa Mustafom Sandalom napunio 18 godina, pevačicu pukle emocije: "Zauvek si…
Blic pre 22 sata
Uz emotivne slike iz detinjstva, Emina je napisala dirljivu čestitku svom prvencu na Instagramu. Jaman je završio srednju školu u junu i time zakoračio u svet odraslih. Emina Jahović oglasila se na društvenim mrežama povodom veoma važnog dana u njenoj… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Bačena atomska bomba na Nagasaki, Persijanci pobedili u bici kod Termopila
Radio 021 pre 8 minutajoš 1 povezana
Danas je Sveti Pantelejmon – šta se prema verovanju ne sme raditi, a šta je dobro započeti
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Iranski zvaničnik: Ormuski moreuz neće biti otvoren sve dok SAD ne promene politiku prema Teheranu
Danas pre 11 satijoš 3 povezane