Povezane vesti

„TO JE MOJ POKLON ZA NJEGOVU SVADBU“ Jovana Jeremić brutalno o Draganovoj veridbi, a otkriva i detalje u vezi venčanja sa…

„TO JE MOJ POKLON ZA NJEGOVU SVADBU“ Jovana Jeremić brutalno o Draganovoj veridbi, a otkriva i detalje u vezi venčanja sa…

Svet & Skandal pre 17 sati
Voditeljka Jovana Jeremić je u razgovoru za “Blic” otvorila dušu o svom venčanju sa verenikom Milošem Stojanovićem Tigrom, otkrila da uskoro izlazi i njena knjiga, na kojoj već duže vreme radi, ali i progovorila o veridbi bivšeg dečka Dragana Stankovića… »
"Nisam ja uzela da pravim kiflice i da prodajem u pekari": Jovana Jeremić isprozivala Dragana zbog veridbe

"Nisam ja uzela da pravim kiflice i da prodajem u pekari": Jovana Jeremić isprozivala Dragana zbog veridbe

Mondo pre 18 sati
Voditeljka Jovana Jeremić je otvorila dušu o svom venčanju sa verenikom Milošem Stojanovićem Tigrom, otkrila da uskoro izlazi i njena knjiga, na kojoj već duže vreme radi, ali i progovorila o veridbi bivšeg dečka Dragana Stankovića. U dobrom… »
"To mu je moj poklon za svadbu" Jovana Jeremić brutalno o Draganovoj veridbi, detaljima venčanja sa tigrom, žestoko preti…

"To mu je moj poklon za svadbu" Jovana Jeremić brutalno o Draganovoj veridbi, detaljima venčanja sa tigrom, žestoko preti…

Blic pre 20 sati
Naglašava podršku koju ima od verenika Miloša i ističe koliko joj znači njegova iskrena ljubav i razumevanje. Komentariše veridbu bivšeg partnera Dragana Stankovića, ističe da mu želi sreću i da želi da se prekine zloupotreba njenog imena u medijima… »
"Ne umire se za ljudima koji su pucali u tebe" Brutalno oglašavanje Jovane Jeremić 4 dana nakon veridbe Dragana Stankovića…

"Ne umire se za ljudima koji su pucali u tebe" Brutalno oglašavanje Jovane Jeremić 4 dana nakon veridbe Dragana Stankovića…

Blic pre 1 dan
Jovana Jeremić je ponovo u centru pažnje zbog veridbe bivšeg dečka Dragana Stankovića sa Aleksandrom. Na Instagramu je objavila citat koji su mnogi povezali sa ovom situacijom, ističući da je priča sa Draganom za nju završena. Jovana Jeremić ovih dana u… »
"Za takvim ljudima se ne umire": Jovana Jeremić ne prestaje da podbada bivšeg verenika, ponovo šokirala objavom

"Za takvim ljudima se ne umire": Jovana Jeremić ne prestaje da podbada bivšeg verenika, ponovo šokirala objavom

Mondo pre 1 dan
Jovana Jeremić poslednjih dana našla se u žiži medijskog interesovanja, od kada se njen bivši dečko Dragan Stanković verio sa izabranicom, Aleksandrom. Iako se već oglasila o pitanju veridbe, sada je novim oglašavanjem na Instagramu ponovo zaintrigirala… »

Vesti dana »