Povezane vesti
Eminu Jahović je jedna trauma obeležila za ceo život, ovo malo ko zna: "Pao mi je na ruke, bilo mi je strašno teško"
Blic pre 8 sati
Ovaj tragični događaj ostavio je duboku traumu i snažno uticao na njen karakter i strahove. Emina je bila prisutna prilikom prvog očeveg srčanog udara i ta scena joj je ostala trajno urezana u sećanju. Pevačica Emina Jahović podelila je svojevremeno… »
"Nema dana da ga se ne setim": Emina Jahović se u detinjstvu suočila sa velikom traumom
Nova pre 9 sati
Emina Jahović se prisetila svog oca, cenjenog kardiologa, koji je preminuo kada je bila mala. Pevačica Emina Jahović ostala je bez oca Nusreta još kao dete, a njegov odlazak ostavio je dubok trag u njenom životu. Njen otac bio je ugledni kardiolog i… »
EMINA JAHOVIĆ SE SLOMILA ZBOG POKOJNOG OCA: Izgubila sam ga kao dete, umro mi je na rukama, a paradajz nam je bio luksuz!
Svet & Skandal pre 9 sati
Pevačica Emina Jahović prisetila se svog oca, cenjenog kardiologa, koji je preminuo kada je bila mala. Njena bolna ispovest otkriva duboke emocije i traume sa kojima se borila od najranijeg detinjstva. Emina je ostala bez oca Nusreta još kao dete, a… »
"Umro mi je na rukama": Emina Jahović otvorila dušu o traumi koja ju je obeležila za ceo život
Telegraf pre 9 sati
Pevačica Emina Jahović prisetila se jednog od najtežih perioda svog života, kada je kao devojčica ostala bez oca. Kako je ispričala, njegov odlazak ostavio je dubok trag i oblikovao njen karakter, strahove i životne izbore. Njen otac Nusret bio je… »
Potresna ispovest Emine Jahović! Otac joj je preminuo pred očima: „Bio je moja najveća ljubav, nema dana da ga se ne setim“…
Kurir pre 10 sati
Pevačica Emina Jahović ostala je bez oca Nusreta još kao dete, a njegov odlazak ostavio je dubok trag u njenom životu. Njen otac bio je ugledni kardiolog i osoba za koju je Emina bila veoma vezana. Preminuo je od posledica srčanog udara, kada je pevačica… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji, najteže u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 91 povezana
Probudite se uz Euronews jutro: Kako će na susret Vučića i Zelenskog gledati Brisel, a kako Moskva?
Euronews pre 5 minutajoš 109 povezanih
Vremenska prognoza, upozorenje RHMZ-a i situacija sa vodosnabdevanjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Crvena zvezda - Novi Pazar: Crveno-beli duplirali prednost, pa ostali sa igračem manje! Isključen golman domaćih
Kurir pre 21 minutajoš 30 povezanih