Povezane vesti
"Sramota me je, izvinjavam se navijačima!" Srđan Blagojević se oglasio nakon očajnog starta sezone
Kurir pre 21 dana
Ni u najcrnjim snovima doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević nije mogao da sanje kakav će krah doživeti na početku mandata u redovima Arkona iz Toljatija. Čak 1:11 gol-razlika na startu sezone u uvodne tri utakmice jasan je indikator da će… »
Bivši trener Partizana: Sramota me je...
Večernje novosti pre 21 dana
Srpski trener Srđan Blagojević doživeo je težak početak na klupi ruskog Akrona, pošto je njegov tim u prva tri meča zabeležio isto toliko poraza, uz gol-razliku 1:11. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Akron je prvo poražen od Zenita, potom je izgubio od… »
Srđan Blagojević: "Sramota me je..."
B92 pre 21 dana
Srpski trener Srđan Blagojević doživeo je težak početak na klupi ruskog Akrona, pošto je njegov tim u prva tri meča zabeležio isto toliko poraza, uz gol-razliku 1:11. Akron je prvo poražen od Zenita, potom je izgubio od Rubina u Premijer ligi Rusije, dok… »
Srđan Blagojević: "Sramota me je, želeo bih da se izvinim navijačima"
Telegraf pre 22 dana
Košmar za Srđana Blagojevića u Rusiji... Tri utakmice i isto toliko poraza uz gol-razliku 1:11 doživeo je doskorašnji šef stručnog štaba Partizana. Dva neuspeha u Premijer ligi i jedan u Kupu, već su ga stavili u težak položaj. Zenit i Rubin, a potom i… »
Blagojević o očajnom početku: Sramota! Izvinjavam se…
Sport klub pre 22 dana
Doskorašnji trener Partizana pričao je bez uvijanja o užasnom startu mandata na klupi Akrona iz Toljatija. Beogradski stručnjak doživeo je tri poraza u isto toliko mečeva, uz katastrofalnu gol razliku 1:11. Kobni po njegov tim bili su Zenit, Rubin i… »
Vesti dana »
Otvoreno novih 28 kilometara Dunavskog koridora; Vučić: Spajamo istok Srbije sa srcem naše zemlje, sa Beogradom i auto-putem E75
RTV pre 1 satjoš 33 povezane
Island glasao protiv obnavljanja pregovora o pridruživanju EU
BBC News pre 44 minutajoš 37 povezanih
U pucnjavi na plesno-muzičkom događaju u Švajcarskoj jedna osoba poginula, pet povredjeno
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih
(Foto) Nepal izdao novo upozorenje na poplave: Broj poginulih porastao na 750, više od 3.000 nestalih
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 24 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 31. avgust: Sutra sunčano sa temperaturom do 37 stepeni
Radio sto plus pre 58 minutajoš 25 povezanih