Povezane vesti
"Sramota me je, izvinjavam se navijačima!" Srđan Blagojević se oglasio nakon očajnog starta sezone
Kurir pre 18 sati
Ni u najcrnjim snovima doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević nije mogao da sanje kakav će krah doživeti na početku mandata u redovima Arkona iz Toljatija. Čak 1:11 gol-razlika na startu sezone u uvodne tri utakmice jasan je indikator da će… »
Bivši trener Partizana: Sramota me je...
Večernje novosti pre 18 sati
Srpski trener Srđan Blagojević doživeo je težak početak na klupi ruskog Akrona, pošto je njegov tim u prva tri meča zabeležio isto toliko poraza, uz gol-razliku 1:11. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Akron je prvo poražen od Zenita, potom je izgubio od… »
Srđan Blagojević: "Sramota me je..."
B92 pre 19 sati
Srpski trener Srđan Blagojević doživeo je težak početak na klupi ruskog Akrona, pošto je njegov tim u prva tri meča zabeležio isto toliko poraza, uz gol-razliku 1:11. Akron je prvo poražen od Zenita, potom je izgubio od Rubina u Premijer ligi Rusije, dok… »
Srđan Blagojević: "Sramota me je, želeo bih da se izvinim navijačima"
Telegraf pre 21 sat
Košmar za Srđana Blagojevića u Rusiji... Tri utakmice i isto toliko poraza uz gol-razliku 1:11 doživeo je doskorašnji šef stručnog štaba Partizana. Dva neuspeha u Premijer ligi i jedan u Kupu, već su ga stavili u težak položaj. Zenit i Rubin, a potom i… »
Blagojević o očajnom početku: Sramota! Izvinjavam se…
Sport klub pre 22 sata
Doskorašnji trener Partizana pričao je bez uvijanja o užasnom startu mandata na klupi Akrona iz Toljatija. Beogradski stručnjak doživeo je tri poraza u isto toliko mečeva, uz katastrofalnu gol razliku 1:11. Kobni po njegov tim bili su Zenit, Rubin i… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Plamen u Deliblatskoj peščari zahvatio 1.500 hektara
BBC News pre 35 minutajoš 26 povezanih
Velike gužve na izlazu iz Srbije: Na Batrovcima se čeka tri sata, na Horgošu sat i po
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih
Ministarka upozorava: NIS “živi od licence do licence”, naredne sedmice ključne za Srbiju
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 5 povezanih