Povezane vesti

"Sramota me je, izvinjavam se navijačima!" Srđan Blagojević se oglasio nakon očajnog starta sezone

"Sramota me je, izvinjavam se navijačima!" Srđan Blagojević se oglasio nakon očajnog starta sezone

Kurir pre 18 sati
Ni u najcrnjim snovima doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević nije mogao da sanje kakav će krah doživeti na početku mandata u redovima Arkona iz Toljatija. Čak 1:11 gol-razlika na startu sezone u uvodne tri utakmice jasan je indikator da će… »
Bivši trener Partizana: Sramota me je...

Bivši trener Partizana: Sramota me je...

Večernje novosti pre 18 sati
Srpski trener Srđan Blagojević doživeo je težak početak na klupi ruskog Akrona, pošto je njegov tim u prva tri meča zabeležio isto toliko poraza, uz gol-razliku 1:11. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Akron je prvo poražen od Zenita, potom je izgubio od… »
Srđan Blagojević: "Sramota me je..."

Srđan Blagojević: "Sramota me je..."

B92 pre 19 sati
Srpski trener Srđan Blagojević doživeo je težak početak na klupi ruskog Akrona, pošto je njegov tim u prva tri meča zabeležio isto toliko poraza, uz gol-razliku 1:11. Akron je prvo poražen od Zenita, potom je izgubio od Rubina u Premijer ligi Rusije, dok… »
Srđan Blagojević: "Sramota me je, želeo bih da se izvinim navijačima"

Srđan Blagojević: "Sramota me je, želeo bih da se izvinim navijačima"

Telegraf pre 21 sat
Košmar za Srđana Blagojevića u Rusiji... Tri utakmice i isto toliko poraza uz gol-razliku 1:11 doživeo je doskorašnji šef stručnog štaba Partizana. Dva neuspeha u Premijer ligi i jedan u Kupu, već su ga stavili u težak položaj. Zenit i Rubin, a potom i… »
Blagojević o očajnom početku: Sramota! Izvinjavam se…

Blagojević o očajnom početku: Sramota! Izvinjavam se…

Sport klub pre 22 sata
Doskorašnji trener Partizana pričao je bez uvijanja o užasnom startu mandata na klupi Akrona iz Toljatija. Beogradski stručnjak doživeo je tri poraza u isto toliko mečeva, uz katastrofalnu gol razliku 1:11. Kobni po njegov tim bili su Zenit, Rubin i… »

Vesti dana »