Povezane vesti

"Hteo sam da se zamonašim" Dejan "Kralj" stao na ludi kamen sa lepom doktorkom, pa šokirao priznanjem

"Hteo sam da se zamonašim" Dejan "Kralj" stao na ludi kamen sa lepom doktorkom, pa šokirao priznanjem

Mondo pre 18 sati
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj, oženio se danas, 8. avgusta u Beogradu, a na večnu ljubav se zakleo lepoj doktorku Branki. U crkvu su stigli luksuznim automobilom, a pred samo venčanje, Dejan je otvorio dušu i priznao da je želeo da se zamonaši… »
Oženio se Dejan Stanković Kralj! Doktorka otkrila kako se oseća nakon venčanja: "Zaljubljena sam", tu su njegovi roditelji i…

Oženio se Dejan Stanković Kralj! Doktorka otkrila kako se oseća nakon venčanja: "Zaljubljena sam", tu su njegovi roditelji i…

Blic pre 19 sati
Branka je izrazila sreću i zaljubljenost posle ceremonije. Na venčanju su prisustvovali Dejanovi roditelji i sestra, koji se ne pojavljuju često u javnosti. Bivši rijaliti učesnik i voditelj, Dejan Stanković poznatiji kao Kralj, danas se zavetovao na… »
"Hteo sam da se zamonašim" Dejan Stanković Kralj otkrio ko je doktorka koju ženi, šokirao detaljima iz života: "Nema vila i…

"Hteo sam da se zamonašim" Dejan Stanković Kralj otkrio ko je doktorka koju ženi, šokirao detaljima iz života: "Nema vila i…

Blic pre 19 sati
Branka je ugledni lekar sa izuzetnom akademskom biografijom i oboje su veoma emotivni povodom predstojeće svadbe. Dejan je svesno držao njihovu vezu podalje od medija kako bi zaštitio svoju sreću i privatnost. Bivši rijaliti učesnik Dejan Stanković Kralj… »
Prva izjava doktorke Branke, oženio se Dejan Stanković Kralj: Mlada otkrila istinu: "Mi sad idemo..."

Prva izjava doktorke Branke, oženio se Dejan Stanković Kralj: Mlada otkrila istinu: "Mi sad idemo..."

Telegraf pre 19 sati
Bivši rijaliti učesnik i voditelj, Dejan Stanković Kralj, danas se zavetovao na večnu ljubav pred Bogom. On i lepa doktorka Branka su izgovorili sudbonosno "da", a odmah posle intimne ceremonije su krenuli na opštinsko venčanje. Dejan Stanković i Branka… »
Dejan Stanković, kralj, se danas ženi doktorkom! Hteo da se zamonaši, a onda se pojavila lepa Branka: Zahvalan sam Bogu

Dejan Stanković, kralj, se danas ženi doktorkom! Hteo da se zamonaši, a onda se pojavila lepa Branka: Zahvalan sam Bogu

Kurir pre 20 sati
Dejan Stanković Kralj danas staje na ludi kamen i izgovora večno "da" svojoj izabranici, lepoj doktorki Branki. Mladenci nisu krili pozitivnu energiju i uzbuđenje, a osmeh sa lica nisu skidali, što govori o tome koliko su srećni zbog nove životne odluke… »
„Zovi Sandru, kaži hitno…“ Haos ispred crkve pred venčanje Dejana Kralja i doktorke: „Hoćeš ti da se ženiš?“

„Zovi Sandru, kaži hitno…“ Haos ispred crkve pred venčanje Dejana Kralja i doktorke: „Hoćeš ti da se ženiš?“

Telegraf pre 20 sati
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj ženi se danas, 8. avgusta sa lepom doktorkom Brankom u Crkvi svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Mladenci su stigli raspoloženi, a ovo je prvi put da je on predstavio i pokazao svoju suprugu javno. Mlada je bila u… »
„Hteo sam da se zamonašim”: Dejan Kralj pred venčanje sa doktorkom otkrio sve o njoj: „Ova svadba neće biti...“

„Hteo sam da se zamonašim”: Dejan Kralj pred venčanje sa doktorkom otkrio sve o njoj: „Ova svadba neće biti...“

Telegraf pre 19 sati
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj, oženio se danas, 8. avgusta u Beogradu, a na večnu ljubav se zakleo lepoj doktorku Branki. U crkvu su stigli luksuznim automobilom, a pred samo venčanje, Dejan je otvorio dušu i priznao da je želeo da se zamonaši… »
Ženi se Dejan Stanković Kralj! Prelepa doktorka u raskošnoj venčanici, on u odelu sa crvenom kravatom: Ne skidaju osmeh pred…

Ženi se Dejan Stanković Kralj! Prelepa doktorka u raskošnoj venčanici, on u odelu sa crvenom kravatom: Ne skidaju osmeh pred…

Blic pre 20 sati
Branka je izabrala krem venčanicu sa cvetnim detaljima i dugačkim velom. Dejan je nosio elegantno crno odelo sa crvenom kravatom i kesu sa svećama za ceremoniju. Bivši televizijski voditelj i rijaliti učesnik Dejan Stanković Kralj danas će izgovoriti… »
Ženi se Dejan Stanković Kralj: Ovo je misteriozna doktorka Branka koju je krio od javnosti godinama

Ženi se Dejan Stanković Kralj: Ovo je misteriozna doktorka Branka koju je krio od javnosti godinama

Telegraf pre 20 sati
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj odlučio je da se skrasi i oženi sa doktorkom koja mu je "ukrala" srce. Dejan i njegova misteriozna izabranica Branka, zavrtovaće se na večnu ljubav u Crkvi svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Mlada je blistala u… »

Vesti dana »