Povezane vesti

Miletić iskreno o svemu! Otkrio šta se desilo sa Partizanom i pregovorima!

Miletić iskreno o svemu! Otkrio šta se desilo sa Partizanom i pregovorima!

Kurir pre 4 sati
Srpski košarkaš Dušan Miletić otkrio je detalje razgovora sa Partizanom... On je u izjavi za "Meridian sport" rekao da je bilo kontakta sa klubom iz Humske: - Gledao sam šta je najbolje za mene. Jedna opcija bio je i Kluž, ali hteo sam da napravim… »
Partizan ga je želeo, ali je on izabrao drugi put: Miletić otkrio ko je presudio!

Partizan ga je želeo, ali je on izabrao drugi put: Miletić otkrio ko je presudio!

Hot sport pre 5 sati
Srpski centar potvrdio je kontakte sa crno-belima, ali je objasnio zbog čega će naredne sezone igrati u Jerusalimu. Dušan Miletić iza sebe ima jednu od najboljih sezona u karijeri, a naredni veliki izazov čeka ga u Hapoelu iz Jerusalima, gde će… »
Rešio sve da otkrije! Nesuđeno pojačanje Partizana objasnilo kako je prihvatio poziv bivšeg trenera Zvezde!

Rešio sve da otkrije! Nesuđeno pojačanje Partizana objasnilo kako je prihvatio poziv bivšeg trenera Zvezde!

Večernje novosti pre 6 sati
Saša Obradović doveo srpskog reprezentativca u Jerusalim. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Novi član Hapoela nedavno je postao Dušan Miletić, iako je iskusni centar praktično bio na korak od prelaska u Partizan. Do toga nije došlo, jer je bivši igrač… »
"Bilo je razgovora sa Partizanom, ali odlučio sam se zbog Obradovića"

"Bilo je razgovora sa Partizanom, ali odlučio sam se zbog Obradovića"

B92 pre 6 sati
Novi košarkaš Hapoela iz Jerusalima Dušan Miletić izjavio je da bilo razgovora sa Partizanom o mogućem povratku. To toga nije došlo, jer se srpski centar odlučio za ambiciozan projekat Hapoela iz Jerusalima, koji će sa klupe voditi Saša Obradović… »
"Bilo je kontakta sa Partizanom, zbog Obradovića nisam došao"

"Bilo je kontakta sa Partizanom, zbog Obradovića nisam došao"

Telegraf pre 6 sati
Pričalo se o tome da bi Dušan Miletić mogao da se vrati u redove Partizana, posle uspešne sezone u Klužu, međutim on je odabrao da ode put Izraela u ekipu Hapoela iz Jerusalima. Nakon završetka kampanje, Miletić je odlučio da prihvati ponudu Al Rijada iz… »
„Bilo kontakta sa Partizanom, izabrao sam Hapoel zbog Obradovića“

„Bilo kontakta sa Partizanom, izabrao sam Hapoel zbog Obradovića“

Sport klub pre 7 sati
Nekadašnji košarkaš Partizana Dušan Miletić razgovarao je sa crno-belima o mogućem povratku, međutim na kraju se odlučio za ambiciozan projekat Hapoela iz Jerusalima. Povremeni reprezentativac Srbije prethodna dva meseca proveo je u Libanu, gde je u… »

Vesti dana »