Povezane vesti
Miletić iskreno o svemu! Otkrio šta se desilo sa Partizanom i pregovorima!
Kurir pre 4 sati
Srpski košarkaš Dušan Miletić otkrio je detalje razgovora sa Partizanom... On je u izjavi za "Meridian sport" rekao da je bilo kontakta sa klubom iz Humske: - Gledao sam šta je najbolje za mene. Jedna opcija bio je i Kluž, ali hteo sam da napravim… »
Partizan ga je želeo, ali je on izabrao drugi put: Miletić otkrio ko je presudio!
Hot sport pre 5 sati
Srpski centar potvrdio je kontakte sa crno-belima, ali je objasnio zbog čega će naredne sezone igrati u Jerusalimu. Dušan Miletić iza sebe ima jednu od najboljih sezona u karijeri, a naredni veliki izazov čeka ga u Hapoelu iz Jerusalima, gde će… »
Rešio sve da otkrije! Nesuđeno pojačanje Partizana objasnilo kako je prihvatio poziv bivšeg trenera Zvezde!
Večernje novosti pre 6 sati
Saša Obradović doveo srpskog reprezentativca u Jerusalim. Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Novi član Hapoela nedavno je postao Dušan Miletić, iako je iskusni centar praktično bio na korak od prelaska u Partizan. Do toga nije došlo, jer je bivši igrač… »
"Bilo je razgovora sa Partizanom, ali odlučio sam se zbog Obradovića"
B92 pre 6 sati
Novi košarkaš Hapoela iz Jerusalima Dušan Miletić izjavio je da bilo razgovora sa Partizanom o mogućem povratku. To toga nije došlo, jer se srpski centar odlučio za ambiciozan projekat Hapoela iz Jerusalima, koji će sa klupe voditi Saša Obradović… »
"Bilo je kontakta sa Partizanom, zbog Obradovića nisam došao"
Telegraf pre 6 sati
Pričalo se o tome da bi Dušan Miletić mogao da se vrati u redove Partizana, posle uspešne sezone u Klužu, međutim on je odabrao da ode put Izraela u ekipu Hapoela iz Jerusalima. Nakon završetka kampanje, Miletić je odlučio da prihvati ponudu Al Rijada iz… »
„Bilo kontakta sa Partizanom, izabrao sam Hapoel zbog Obradovića“
Sport klub pre 7 sati
Nekadašnji košarkaš Partizana Dušan Miletić razgovarao je sa crno-belima o mogućem povratku, međutim na kraju se odlučio za ambiciozan projekat Hapoela iz Jerusalima. Povremeni reprezentativac Srbije prethodna dva meseca proveo je u Libanu, gde je u… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji, najteže u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 91 povezana
Vremenska prognoza, upozorenje RHMZ-a i situacija sa vodosnabdevanjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Igra se na Marakani i u Humskoj, istovremeno: Ovo se retko događa u srpskom fudbalu
Mondo pre 20 minutajoš 30 povezanih
Ruske vlasti: Ugašen požar u rafineriji nafte Iljski koji je izazvao ukrajinski dron
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane