Povezane vesti
Riki Martin proslavio blizancima rođendan, progovorio o porodici: "Moja deca me pitaju kako to da imaju dva oca"
Mondo pre 20 dana
Riki Martin je ponosni otac četvoro dece, a njegovi blizanci Mateo i Valentin, sada slave 18. rođendan, o čemu se oglasio i slavni pevač. Proslavljeni pevač Riki Martin proslavio je 18. rođendan svojih blizanaca, a o svemu se oglasio na društvenim… »
Riki Martin proslavio 18. rođendan blizanaca: "Pitaju me zašto imaju dva oca, kažem im da smo moderna porodica"
Nova pre 20 dana
Riki Martin je ponosni otac četvoro dece, a njegovi blizanci Mateo i Valentin, sada slave 18. rođendan, o čemu se oglasio i slavni pevač. Proslavljeni pevač Riki Martin proslavio je 18. rođendan svojih blizanaca, a o svemu se oglasio na društvenim… »
Vesti dana »
Borba sa požarima kod Sjenice i na Stolovima, opasnost od vetra u Peščari
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Broj žrtava katastrofalnih poplava u Nepalu dostigao 626 ljudi: Nestalo 2.500 osoba, među njima 517 stranaca
Danas pre 1 satjoš 23 povezane
Motociklista (18) pregazio zeca na putu pa se zakucao u stub! Mladić poginuo na licu mesta! Bizarna tragedija u Slavoniji!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Putevi Srbije: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja zbog završetka letnje sezone
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih