Povezane vesti
Pevač oženio koleginicu pa javno priznao da je vara na svakom koraku:“KAD SAM SE OŽENIO IMAO SAM LJUBAVNICU, IMAM JE I DANAS“…
Svet & Skandal pre 26 dana
Pevač Mile Kitić (74) u višedecenijskom je braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu. On se nedavno našao u centru skandala kada je Atina Ferari iznela tvrdnje da je bila sa njim intimna, a i sam pevač je svojevremeno priznao da je bio… »
"Kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas": Poznati folker priznao da ženu vara na svakom koraku
Mondo pre 26 dana
Pevač Mile Kitić (74) u višedecenijskom je braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu. On se nedavno našao u centru skandala kada je Atina Ferari iznela tvrdnje da je bila sa njim intimna, a i sam pevač je svojevremeno priznao da je bio… »
Srpski pevač (74) oženjen sa fatalnom koleginicom prizano da ima ljubavnicu: "Kad sam se oženio..."
Telegraf pre 26 dana
Pevač Mile Kitić (74) u višedecenijskom je braku sa koleginicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, a nije krio da je supruzi bio neveran. On se nedavno našao u centru skandala kada je Atina Ferari iznela tvrdnje da je bila sa njim intimna, a i sam… »
"Kad sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam je i danas" Pevač oženio koleginicu pa javno priznao da je vara na svakom koraku…
Blic pre 26 dana
On tvrdi da oko 80% njegovih kolega iz estrade ima paralelne veze tokom turneja. Atina Ferari je izjavila da je Kitić veoma loš ljubavnik i dodala da i Marta ima svoje emotivne izlete. Pevač Mile Kitić (74) u višedecenijskom je braku sa koleginicom… »
Vesti dana »
Novo poskupljenje goriva: Benzin i dizel poskupeli za po 2 dinara
Nedeljnik pre 3 minutajoš 28 povezanih
Toplotni talas do 10. septembra: RHMZ upozorio na temperature do 37 stepeni i visoku opasnost od požara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 36 povezanih
Vučić: Na dan sahrane Ratka Mladića imam zakazan sastanak sa predsednikom Uzbekistana
Morava info pre 8 minutajoš 17 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 6 povezanih
Studenti u blokadi: Špijunski softver instaliran i kod dvoje studenata Pravnog fakulteta u Nišu
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih