Povezane vesti
"Nestali su i osuđivali me, neću im zaboraviti": Edita otkrila kakav je pakao preživela kad je ostala sama
Mondo pre 14 sati
Edita Aradinović trenutno uživa u čarima majčinstva i svakodnevici sa ćerkicom, ali ne krije da je iza nje izuzetno težak period. Pevačica se oglasila na društvenim mrežama i otvoreno progovorila o tome kako su se ljudi odnosili prema njoj pre i posle… »
"Nestali su i osuđivali me, neću im zaboraviti", Edita ogolila dušu, konačno otkrila kroz šta je prolazila: "Bila sam…
Blic pre 15 sati
Pevačica je podelila iskustva o teškom periodu kroz koji je prošla pre i posle porođaja. Edita je naglasila da su neki ljudi nestali ili je osuđivali baš kad joj je bila najpotrebnija podrška. Edita Aradinović porodila se i na svet donela devojčicu. Sada… »
"Bila sam usamljena i isrcpljena..." Bolno priznanje Edite nakon porođaja, priznala kroz šta je prolazila: Nestali su, neću im…
Kurir pre 14 sati
Edita Aradinović nedavno se ostvarila u ulozi majke, a nakon što je na svet donela devojčicu, pevačica dane provodi uz svoju naslednicu i upoznaje sve što majčinstvo sa sobom nosi. Ipak, period koji je prethodio porođaju, kao i sami dani nakon njega, za… »
"Osuđivali su, neću im zaboraviti": Edita slikala bebu, pa poslala brutalnu poruku zbog linča koji je doživela
Telegraf pre 14 sati
Samo 17 dana nakon što se porodila Edita Aradinović i na svet donela devojčicu - oglasila se brutalnom porukom. Pevačica Edita Aradinović uživa u majčinstvu kao i šta sve ono nosi, a dane provodi kod kuće sa ćerkicom. Sada se oglasila i otkrila kroz… »
Vesti dana »
Dačić: Vatrogasci-spasioci danima rade u teškim uslovima, neće stati dok ima vatre
Politika pre 1 satjoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano i veoma toplo
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 22 povezane
Otvaranje Ormuskog moreuza: Tramp preti, a Iran postavlja uslove
Vreme pre 53 minutajoš 13 povezanih
Inicijativa A 11: Srbija država socijalne nepravde, negiranje i zloupotreba siromaštva
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih