Povezane vesti
"Nestali su i osuđivali me, neću im zaboraviti": Edita otkrila kakav je pakao preživela kad je ostala sama
Mondo pre 26 dana
Edita Aradinović trenutno uživa u čarima majčinstva i svakodnevici sa ćerkicom, ali ne krije da je iza nje izuzetno težak period. Pevačica se oglasila na društvenim mrežama i otvoreno progovorila o tome kako su se ljudi odnosili prema njoj pre i posle… »
"Nestali su i osuđivali me, neću im zaboraviti", Edita ogolila dušu, konačno otkrila kroz šta je prolazila: "Bila sam…
Blic pre 26 dana
Pevačica je podelila iskustva o teškom periodu kroz koji je prošla pre i posle porođaja. Edita je naglasila da su neki ljudi nestali ili je osuđivali baš kad joj je bila najpotrebnija podrška. Edita Aradinović porodila se i na svet donela devojčicu. Sada… »
"Bila sam usamljena i isrcpljena..." Bolno priznanje Edite nakon porođaja, priznala kroz šta je prolazila: Nestali su, neću im…
Kurir pre 26 dana
Edita Aradinović nedavno se ostvarila u ulozi majke, a nakon što je na svet donela devojčicu, pevačica dane provodi uz svoju naslednicu i upoznaje sve što majčinstvo sa sobom nosi. Ipak, period koji je prethodio porođaju, kao i sami dani nakon njega, za… »
"Osuđivali su, neću im zaboraviti": Edita slikala bebu, pa poslala brutalnu poruku zbog linča koji je doživela
Telegraf pre 26 dana
Samo 17 dana nakon što se porodila Edita Aradinović i na svet donela devojčicu - oglasila se brutalnom porukom. Pevačica Edita Aradinović uživa u majčinstvu kao i šta sve ono nosi, a dane provodi kod kuće sa ćerkicom. Sada se oglasila i otkrila kroz… »
Vesti dana »
Pakleni kraj nedelje pred nama: Počinje toplotni talas, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
Na današnji dan, 4. septembar: Rođen Mihailo Obrenović, umrli Bora Đorđević, Đorđo Armani...
N1 Info pre 53 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Kac sazvao vojni vrh; Ben Gvir predstavio plan "dobrovoljne emigracije" Palesinaca
RTV pre 38 minutajoš 1 povezana
Zelenski: "Šahedi" pogodili Koka-Kolu, jasan signal Americi; Putin: Neće biti mobilizacije
RTS pre 48 minutajoš 1 povezana