Povezane vesti

Borac 1926 u finišu meča došao do pobede nad Voždovcem

Borac 1926 u finišu meča došao do pobede nad Voždovcem

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Fudbaleri Borca 1926 ostvarili su prvu pobedu u novom šampionatu Prve lige Srbije. Čačani su na svom terenu u poslednjim minutima meča postigli gol i slavili protiv Voždovca rezultatom 1:0. Trenutak odluke dogodio se u 87. minutu igre, kada je… »
Radnički 1923 ubedljiv protiv Zemuna

Radnički 1923 ubedljiv protiv Zemuna

RTK pre 1 dan
Fudbaleri Radničkog 1923 ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni Superlige Srbije. Kragujevčani su na stadionu „Čika Dača“ savladali Zemun rezultatom 3:0 (2:0), u utakmici 4. kola domaćeg šampionata. Posle dva poraza na startu sezone, Radnički je do prva… »
Stanković: "Moja leđa su široka, neka bude pritisak na meni"

Stanković: "Moja leđa su široka, neka bude pritisak na meni"

Nova pre 1 dan
Trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković, izjavio je nakon pobede nad Novim Pazarom da je zadovoljan pristupom ekipe, ali i poručio igračima da moraju da ostanu mirni pred važan evropski duel sa Hapoel Ber Ševom. "Bilo je dosta promena u sastavu… »
Šta se ovde desilo?! Potencijalni rival Zvezde vodio 3:0 posle 10 minuta, meč završen nikad luđim rezultatom

Šta se ovde desilo?! Potencijalni rival Zvezde vodio 3:0 posle 10 minuta, meč završen nikad luđim rezultatom

Telegraf pre 1 dan
Potencijalni rival Zvezde u plej-ofu kvalifkacija za Ligu Evrope, ukoliko crveno-beli ispadnu od Hapoel Ber Ševe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, biće češka Viktorija Plzenj. Ovaj slavni češki tim je imao totalno lud meč u svojoj ligi u… »
Radnički Kragujevac razbio Zemun u "prijateljskom derbiju": Gol dao i Zvezdin "projekat" od dva miliona evra!

Radnički Kragujevac razbio Zemun u "prijateljskom derbiju": Gol dao i Zvezdin "projekat" od dva miliona evra!

Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su Zemun u četvrtom kolu Superlige Srbije sa 3:0. Francuski napadač Mohamed Sise bio je glavni junak Kragujevčana pošto je postigao dva gola, dok je jedan postigao Uroš Sremčević, koji igra u Radničkom kao… »
Zemun nemoćan na "Čika Dači" - prva pobeda Radničkog u drugom mandatu Feđe Dudića

Zemun nemoćan na "Čika Dači" - prva pobeda Radničkog u drugom mandatu Feđe Dudića

RTS pre 6 sati
Fudbaleri Radničkog 1923 pobedili su u Kragujevcu ekipu Zemuna rezultatom 3:0 (2:0) u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije. Nakon dva poraza i jednog odloženog meča na startu nove superligaške sezone, Radnički 1923 osvojio je pred praznim tribinama na… »
Radnički se konačno raspucao: Sise plesao po „Čika Dači“, Sremčević stavio tačku na razbijanje Zemuna!

Radnički se konačno raspucao: Sise plesao po „Čika Dači“, Sremčević stavio tačku na razbijanje Zemuna!

Hot sport pre 6 sati
Kragujevčani su posle dva poraza upisali prvu pobedu u sezoni, a Mohamed Sise je sa dva gola bio centralna figura trijumfa od 3:0. Radnički iz Kragujevca konačno je proradio u napadu i stigao do prve pobede u novoj sezoni Superlige Srbije, pošto je na… »
Mislima smo bili u meču protiv Hapoela! Stanković poručio: U utorak nam je potreban svaki glas, svako srce, svaki dlan

Mislima smo bili u meču protiv Hapoela! Stanković poručio: U utorak nam je potreban svaki glas, svako srce, svaki dlan

Dnevnik pre 6 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je posle pobede nad Novim Pazarom (2:0) da je njegova ekipa više bila mislima u meču protiv Hapoel Ber Ševe. Zvezda je pobedila Novi Pazar u meču 4. kola Superlige i ostala maksimalna sa devet bodova… »
Jovanovića čeka ogroman posao - Teleoptik ponovo poražen

Jovanovića čeka ogroman posao - Teleoptik ponovo poražen

B92 pre 6 sati
Fudbaleri Teleoptika i dalje čekaju prvu pobedu u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, pošto su na svom terenu poraženi od Jedinstva rezultatom 2:0. Gosti su iskoristili dve velike greške najmlađe ekipe u takmičenju i zasluženo stigli do celog plena. Jedinstvo… »
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Novi Pazar

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Novi Pazar

Politika pre 6 sati
Strelci za Zvezdu bili su Aleksandar Katai i Džej Enem. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Novi Pazar 2:0, u meču četvrtog kola Super lige Srbije. Strelci za Zvezdu bili su Aleksandar Katai u trećem minutu nadoknade poluvremena i… »
Zvezda savladala Novi Pazar u meču četvrtog kola Superlige Srbije

Zvezda savladala Novi Pazar u meču četvrtog kola Superlige Srbije

Newsmax Balkans pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su kao domaćini Novi Pazar rezultatom 2:0 u meču četvrtog kola Superlige Srbije i tako napravili najbolju moguću uvertiru za utorak i revanš meč protiv Hapoel Ber Ševe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda… »
Stanković jedva čeka Hapoel: Ostavite ove momke na miru, neka sve ide na moja leđa

Stanković jedva čeka Hapoel: Ostavite ove momke na miru, neka sve ide na moja leđa

RTS pre 7 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je nakon pobede nad Novim Pazarom da je njegova ekipa kroz mnogo toga prošla nakon nedavnog poraza od Hapoela. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0 u… »
Radnički slavio na praznom „Čika Dači“

Radnički slavio na praznom „Čika Dači“

Ritam grada Kg pre 7 sati
Krenulo je i Radničkom 1923 Bez bodova i postignutih golova u prva dva kola, maler je razbijen na premijeri na domaćem terenu, protiv Zemuna – 3:0 (2:0). Mora se reći očajnom terenu, koji očito nije odoleo torturi tropskih vrućina kojima smo izloženi već… »
Stanković posle Pazara poručio: „Moja leđa su mnogo šira, ostavite momke na miru!“

Stanković posle Pazara poručio: „Moja leđa su mnogo šira, ostavite momke na miru!“

Hot sport pre 6 sati
Trener Crvene zvezde posle pobede nad Novim Pazarom preuzeo odgovornost za kritike i poručio da je fokus ekipe već na revanšu sa Hapoelom. Crvena zvezda je pobedom nad Novim Pazarom rezultatom 2:0 preuzela prvo mesto na tabeli Superlige Srbije, a Dejan… »
Superliga Srbije! Radnički razbio Zemun!

Superliga Srbije! Radnički razbio Zemun!

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Radničkog 1923 ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni, pošto su ubedljivo savladali Zemun rezultatom 3:0. Utakmica je zbog kazne odigrana bez prisustva publike, pa Kragujevčani nisu mogli da računaju na podršku svojih navijača. To im, ipak… »
Zvezda slomila otpor Pazaraca i sada misli na Hapoel

Zvezda slomila otpor Pazaraca i sada misli na Hapoel

Euronews pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde upisali su treću pobedu iz isto toliko odigranih utakmica u domaćem prvenstvu, pošto su na svom terenu u okviru 4. kola Superlige Srbije savladali Novi Pazar rezultatom 2:0 (1:0). Novi Pazar je od samog starta pokazao da nije… »
Stanković posle Novog Pazara progovorio: "Želimo, baš kao što kaže ova pesma "Igraj i bori se", da pokažemo to u utorak"!

Stanković posle Novog Pazara progovorio: "Želimo, baš kao što kaže ova pesma "Igraj i bori se", da pokažemo to u utorak"!

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar sa 2:0 u 4. kolu Superlige Srbije. Trener Zvezde Dejan Stanković je posle meča rekao da su mnogim njegovim igračima misli uveliko na utorku i revanšu protiv Ber Ševe, ali je iskoristio priliku da ponovo… »
Stanković: Moja leđa su dosta šira, neka ide sve na mene

Stanković: Moja leđa su dosta šira, neka ide sve na mene

Sport klub pre 6 sati
Odradila je Crvena zvezda posao protiv Novog Pazara (2:0) pod pritiskom slabog izdanja u Mađarskoj pre nekoliko dana i sada je fokus trenera Dejana Stankovića u potpunosti na revanšu sa Hapoel Ber Ševom (utorak, 20.00). Govorio je trener Stanković u… »
Dejan Stanković: "Da se bude zvezdaš, to će nam biti potrebno"

Dejan Stanković: "Da se bude zvezdaš, to će nam biti potrebno"

Mondo pre 6 sati
Crvena zvezda od ove subotnje večeri počinje punu pripremu za utorak i revanš protiv Hapoel Berševe. Taj meč bio je u glavama crveno-belima i tokom meča protiv Novog Pazara, ali su uspeli da sačuvaju mir, da pobede 2:0 i da se potpuno okrenu onome što… »
Zvezda rutinski do pobede nad Novim Pazarom: Uvertira za revanš protiv Hapoela

Zvezda rutinski do pobede nad Novim Pazarom: Uvertira za revanš protiv Hapoela

Dnevnik pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0 u okviru četvrtog kola Superlige Srbije. U listu strelaca za tim Dejana Stankovića upisali su se Aleksandar Katai i Džej Enem. Napravili su crveno-beli dobru uvertiru pred revanš u… »
Zemunci nemoćni u Kragujevcu, Sise za prvu radost Radničkog

Zemunci nemoćni u Kragujevcu, Sise za prvu radost Radničkog

Sport klub pre 7 sati
Ekipa koju sa klupe predvodi Feđa Dudić došla do prvog trijumfa u sezoni protiv povratnika u društvo najboljih, Zemuna - 3:0. Nije bilo prijatno Kragujevčanima posle dva poraza na startu sezone, od Novog Pazara i Čukaričkog u gostima, uz odloženi meč… »
Prvenac Kragujevčana: Pred praznim tribinama „Čika Dače“ deklasiran Zemun

Prvenac Kragujevčana: Pred praznim tribinama „Čika Dače“ deklasiran Zemun

Dnevnik pre 6 sati
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedili su na domaćem terenu Zemun 3:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije. Pred praznim tribinama, zbog kazne koju Radnički odrađuje, Mohamed Sise je bio strelac dva gola, u 12. i 44. minutu, a konačan rezultat postavio… »
Radnički proradio pred praznim tribinama - Zemun upisao treći poraz

Radnički proradio pred praznim tribinama - Zemun upisao treći poraz

B92 pre 7 sati
Fudbaleri Radničkog 1923 ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni, pošto su ubedljivo savladali Zemun rezultatom 3:0. Utakmica je zbog kazne odigrana bez prisustva publike, pa Kragujevčani nisu mogli da računaju na podršku svojih navijača. To im, ipak… »
Trener Novog Pazara nikad kraći posle poraza od Zvezde na Marakani: "Zaslužili smo više..."

Trener Novog Pazara nikad kraći posle poraza od Zvezde na Marakani: "Zaslužili smo više..."

Telegraf pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0 u okviru 4. kola Superlige Srbije. Na kraju duela je utiske izneo Strahinja Pandurović, trener Novog Pazara. - Ne bih da ponavljam, da sam pomnosan, da nemam šta da zamerim. Imam… »
Stanković zagrmeo posle pobede: "Nek ostave momke na miru"! Evo šta kaže o isključenju golmana!

Stanković zagrmeo posle pobede: "Nek ostave momke na miru"! Evo šta kaže o isključenju golmana!

Večernje novosti pre 7 sati
Crvena zvezda zadržala maksimalan učinak i posle meča sa Pazarcima. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Izabranici Dejana Stankovića su, posle Mačve i Vojvodine, savladali i rivala sa Jošanice rezultatom 2:0. Ujedno, srpski prvak je napravio sjajnu… »

Vesti dana »