Povezane vesti
Zelenski: Oko 50.000 Severnokorejanaca stiže u Rusiju
Kurir pre 9 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je danas na svom X nalogu da državljani Severne Koreje s vremena na vreme dolaze na teritoriju Ruske Federacije. "Mi to vidimo i znamo. U početku je bilo reči o stotinama, zatim o hiljadama, a sada je… »
"50.000 severnokorejaca stiže u Rusiju" Zelenski tvrdi: "Proučavaju rat!"
Blic pre 9 sati
Naveo je da je doneta odluka da se između 30.000 i 50.000 Severnokorejanaca rasporedi u Rusiji radi izučavanja rata. Zelenski je rekao da je Ukrajina pronašla severnokorejske rakete na svojoj teritoriji. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio… »
Zelenski: Dolazi i do 50.000 vojnika iz Severne Koreje
Politika pre 9 sati
Ukrajinski predsednik tvrdi da Rusija planira da na svojoj teritoriji rasporedi između 30.000 i 50.000 vojnika Pjongjanga. „Severnokorejci se s vremena na vreme pojavljuju na teritoriji Ruske Federacije. Mi to vidimo, mi to znamo. Ako se u početku… »
Vesti dana »
Borba sa vatrenom stihijom širom Srbije: Pet požara aktivno, Deliblatska peščara najugroženija
Euronews pre 29 minutajoš 31 povezana
Vreme danas: Sunčano, do 36 stepeni, u ovim delovima Srbije moguća kiša sa grmljavinom
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih
Dubravka Đedović Handanović: NIS je veći problem od niskog vodostaja, rafinerija živi od licence do licence
Insajder pre 1 satjoš 6 povezanih
Horor u centru Beograda! Tinejdžerka (18) izbodena nožem, lekari je hitno prevezli u Urgentni centar
Blic pre 59 minutajoš 18 povezanih