Povezane vesti
Ovo je original Cecinog "Beograda" Oglasio se pevač kom je Dino Merlin prvo napisao čuveni hit, otkrivena istina: Posrećilo…
Kurir pre 41 minuta
- Te stihove sam napisala ja - bile su reči Svetlane Cece Ražnatović kada su je pitali o čuvenoj numeri "Beograd", nakon što je Dino Merlin pre nekoliko godina za Kurir otkrio da je to njegovo delo, a sada se domaća javnost susreće sa pravom istinom… »
"Ja sam to smislila!" Dino Melin tvrdi da je on napisao pesmu "Beograd", Ceca posle 30 godina otkrila istinu: "Nudila sam je…
Blic pre 7 sati
Ceca je otkrila da su u nastanku pesme učestvovali ona, Oliver Mandić i da je originalno pesmu ponudila Marini Tucaković. Na društvenim mrežama se vodila rasprava da li je Dino Merlin autor stihova, posebno poznatog stiha 'Moj Beograde, zagrli me'… »
„Nudila sam Marini, ona je rekla…“: Ceca prvi put otkrila istinu o pesmi „Beograd“ i Dinu Merlinu
Telegraf pre 7 sati
Nedavno je na mreži "X" ponovo nastao haos oko pesme Beograd, a Ceca Ražnatović prvi put otkrila da tekst pesme nije napisao Dino Merlin - već ona. Naime, Ceca je sada potvrdila i otkril da je upravo ona učestvovala u stavarnju jednog od svojih najvećih… »
Vesti dana »
Uklonjena ogromna zastava Ukrajine iz centra Prištine, Albanija kritikuje Zelenskog
Beta pre 16 minutajoš 13 povezanih
U Nagasakiju održana komemoracija povodom 81. godišnjice američkog napada atomskom bombom
Beta pre 26 minutajoš 16 povezanih