Povezane vesti
‘Menstruaciju sam dobila u šestoj godini, lekari nisu znali zašto’
Danas pre 9 sati
Gabi je prvu menstruaciju dobila kada je imala samo šest godina i tada su počele da joj rastu malje po telu. Njena majka je bila zabrinuta zbog onoga što se dešavalo njenom prvom detetu i odvela ju je kod lekara. „Lekari na pedijatriji morali su da… »
'Menstruaciju sam dobila u šestoj godini, lekari nisu znali zašto'
Radio 021 pre 9 sati
Prevremeni pubertet pokreće rani razvoj polnih karakteristika kod dece i nesrazmerno utiče na devojčice. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Gabby Gabi, koja sada ima 26 godina, kaže da se ne seća mnogo početka puberteta jer je tada bila veoma… »
‘Menstruaciju sam dobila u šestoj godini, lekari nisu znali zašto’
Južne vesti pre 9 sati
Gabby Gabi, koja sada ima 26 godina, kaže da se ne seća mnogo početka puberteta jer je tada bila veoma mala Gabi je prvu menstruaciju dobila kada je imala samo šest godina i tada su počele da joj rastu malje po telu. Njena majka je bila zabrinuta zbog… »
'Menstruaciju sam dobila u šestoj godini, lekari nisu znali zašto'
BBC News pre 9 sati
Prevremeni pubertet pokreće rani razvoj polnih karakteristika kod dece i nesrazmerno utiče na devojčice. Gabi je prvu menstruaciju dobila kada je imala samo šest godina i tada su počele da joj rastu malje po telu. Njena majka je bila zabrinuta zbog… »
Vesti dana »
Petković: Priština skida baner "Slobodna Ukrajina“ čim ne dobije ono što želi
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
Gužve na granicama Na Horgošu 2 čeka se sat i po, zadržavanja i na ostalim prelazima
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih