Povezane vesti

Đedović Handanović: Realni sam optimista po pitanju NIS-a, bićemo u boljoj situaciji nego 2008. godine

Đedović Handanović: Realni sam optimista po pitanju NIS-a, bićemo u boljoj situaciji nego 2008. godine

NIN pre 22 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je "realni optimista" po pitanju Nafte industrije Srbije, dodavši da Srbija ne može da utiče na pregovore MOL-a i ruskih vlasnika NIS-a, kao i da produženja licence OFAC-a… »
Đedović optimista po pitanju NIS-a: "Bićemo u boljoj poziciji nego 2008. godine"

Đedović optimista po pitanju NIS-a: "Bićemo u boljoj poziciji nego 2008. godine"

B92 pre 22 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je "realni optimista" po pitanju Nafte industrije Srbije. Takođe, dodala je da Srbija ne može da utiče na pregovore MOL-a i ruskih vlasnika NIS-a, kao i da produženja… »
Đedović Handanović: Nizak vodostaj Dunava stvara izazove, situacija stabilna; Realni sam optimista po pitanju NIS-a

Đedović Handanović: Nizak vodostaj Dunava stvara izazove, situacija stabilna; Realni sam optimista po pitanju NIS-a

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je, bez obzira na izazove zbog istorijski niskog vodostoja Dunava, situacija stabilna i navela da je proizvodnja električne energije iz hidroelektrana na 50… »
Đedović Handanović: Nizak vodostaj Dunava stvara izazove, situacija stabilna

Đedović Handanović: Nizak vodostaj Dunava stvara izazove, situacija stabilna

Euronews pre 23 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je, bez obzira na izazove zbog istorijski niskog vodostoja Dunava, situacija stabilna i navela da je proizvodnja električne energije iz hidroelektrana na 50 odsto ispod… »
Đedović: Realni sam optimista po pitanju NIS, bićemo u boljoj situaciji nego 2008. godine

Đedović: Realni sam optimista po pitanju NIS, bićemo u boljoj situaciji nego 2008. godine

Euronews pre 23 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je "realni optimista" po pitanju Nafte industrije Srbije, dodavši da Srbija ne može da utiče na pregovore MOL-a i ruskih vlasnika NIS-a, kao i da produženja licence OFAC-a… »
Kakva je situacija u Srbiji usled rekordno niskog vodostaja Dunava: Ministarka Đedović Handanović otkrila najnovije informacije…

Kakva je situacija u Srbiji usled rekordno niskog vodostaja Dunava: Ministarka Đedović Handanović otkrila najnovije informacije…

Kurir pre 23 sata
Od izgradnje sistema Đerdap vodostaj nije bio na ovako niskom nivou, što u susednim zemljama poput Mađarske, Rumunije i Bugarske otežava hlađenje nuklearnih elektrana, dok se u Srbiji odražava na rad hidro-sektora. - Kod nas stvara izazove za proizvodnju… »
Đedović Handanović ponovo poziva na štednju struje: "Hidroelektrane rade smanjenim kapacitetom, razmislimo o navikama"

Đedović Handanović ponovo poziva na štednju struje: "Hidroelektrane rade smanjenim kapacitetom, razmislimo o navikama"

Newsmax Balkans pre 23 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je da je, bez obzira istorijski nizak vodostoj Dunava, situacija stabilna, navodeći da je proizvodnja električne energije iz hidroelektrana ispod višegodišnjeg proseka, na 20 do 30… »
Đedović: Realni sam optimista po pitanju NIS-a, bićemo u boljoj situaciji nego 2008.

Đedović: Realni sam optimista po pitanju NIS-a, bićemo u boljoj situaciji nego 2008.

Politika pre 23 sata
Dodala je da to jeste izazov za Srbiju ali da očekuje da rafinerija radi i sa 13.000 tona dnevne prerade što jeste blizu maksimalnog kapaciteta pre svega u drugoj polovini avgusta. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je… »
Đedović Handanović: Realni sam optimista po pitanju NIS!

Đedović Handanović: Realni sam optimista po pitanju NIS!

Telegraf pre 23 sata
Oglasila se ministarka Đedović Handanović o niskom vodostaju Dunava

Oglasila se ministarka Đedović Handanović o niskom vodostaju Dunava

Telegraf pre 23 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je, bez obzira na izazove zbog istorijski niskog vodostoja Dunava, situacija stabilna i navela da je proizvodnja električne energije iz hidroelektrana na 50 odsto ispod… »
Đedović Handanović: "Nizak vodostaj Dunava stvara izazove"; Situacija stabilna

Đedović Handanović: "Nizak vodostaj Dunava stvara izazove"; Situacija stabilna

B92 pre 24 sata
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da je, bez obzira na izazove zbog istorijski niskog vodostoja Dunava, situacija je stabilna. Navela je da je proizvodnja električne energije iz hidroelektrana na 50 odsto… »

Vesti dana »