Povezane vesti

"To traje godinama kada se napije" Jelena i Sloba Radanović prvi put o pretnjama Ane Nikolić, tuže je pa otkrili šta se…

"To traje godinama kada se napije" Jelena i Sloba Radanović prvi put o pretnjama Ane Nikolić, tuže je pa otkrili šta se…

Blic pre 2 sata
Advokat Jelene najavio je moguću tužbu protiv Ane Nikolić zbog uzastopnih uvreda i pretnji. Jelena tvrdi da u porukama nije bilo ničega neprimerenog i da je incident posledica Aninog ponašanja pod dejstvom alkohola. Žena Slobe Radanovića, Jelena… »
"Nije prvi put da Ana preti kad popije" Jelena i Sloba otkrili sve o sukobu! Velika ispovest - Sloba je baš ljut: To je…

"Nije prvi put da Ana preti kad popije" Jelena i Sloba otkrili sve o sukobu! Velika ispovest - Sloba je baš ljut: To je…

Kurir pre 1 sat
Domaću javnost ne prestaje da priča o nesvakidašnjoj situaciji kada je Ana Nikolić slala preteće poruke Jeleni Radanović, supruzi Slobe Radanovića. Kako je Kurir pisao, advokat porodice Radanović je najavio tužbu, a Jelena i Sloba su sada rešili da… »
"Bio sam besan, već jednom smo...": Sloba i Jelena progovorilo o Aninim pretnjama: "Svaki put kad se napije.."

"Bio sam besan, već jednom smo...": Sloba i Jelena progovorilo o Aninim pretnjama: "Svaki put kad se napije.."

Telegraf pre 2 sata
Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović, progovorila je o strašnim pretnjama koje je koje je uputila Ana Nikolić i to zbog Gorana Ratkovića Raleta i poruka. Njen advokat je najavio tužbu, a sada su i ona i Sloba progovorili o incidentu. Do sukoba je… »
Goran Ratković Rale se oglasio nakon što je Ana pretila Slobinoj ženi: „IZMEĐU JELENE I MENE NIKADA NIŠTA NIJE BILO“

Goran Ratković Rale se oglasio nakon što je Ana pretila Slobinoj ženi: „IZMEĐU JELENE I MENE NIKADA NIŠTA NIJE BILO“

Svet & Skandal pre 7 sati
Nakon što je pevačica Ana Nikolić javno iznela teške optužbe i uputila pretnje Jeleni Radanović, supruzi pevača Slobe Radanovića, pod sumnjom da je između nje i njenog partnera Raleta postojalo nešto više od prijateljstva, oglasio se Goran Ratković Rale… »
"Između Jelene i mene nikada ništa nije bilo": Goran Ratković Rale se oglasio nakon što je Ana pretila Slobinoj ženi: "Našao…

"Između Jelene i mene nikada ništa nije bilo": Goran Ratković Rale se oglasio nakon što je Ana pretila Slobinoj ženi: "Našao…

Blic pre 8 sati
Ana Nikolić je optužila Jelenu Radanović za bliskost sa partnerom Raletom, uz pretnje i teške reči. Rale je naglasio da je teško razmišljao kako postupiti jer ceni i voli sve strane uključene u sukob. Nakon što je pevačica Ana Nikolić javno iznela teške… »
Oglasio se Rale nakon Aninih javnih pretnji Jeleni! Stao u odbranu žene Slobe Radanovića: Ana nije u pravu, između Jelene i…

Oglasio se Rale nakon Aninih javnih pretnji Jeleni! Stao u odbranu žene Slobe Radanovića: Ana nije u pravu, između Jelene i…

Kurir pre 8 sati
Nakon što je Ana Nikolić javno iznela teške optužbe i uputila pretnje Jeleni Radanović, supruzi pevača Slobe Radanovića, zbog sumnje da je između nje i njenog partnera Raleta navodno postojalo nešto više od prijateljstva, sada se oglasio i Goran Ratković… »
“Dva dana razmišljam”: Oglasio se Rale nakon Anine preteće poruke upućene Slobinoj ženi: “Anu volim najviše..”

“Dva dana razmišljam”: Oglasio se Rale nakon Anine preteće poruke upućene Slobinoj ženi: “Anu volim najviše..”

Telegraf pre 8 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale, oglasio se nakon što je javnost šokirala preteća glasovna poruka koju je Ana Nikolić poslala Jeleni Radanović, zbog poruka koje je videla. Nakon što je pevačica Ana Nikolić javno iznela teške optužbe i uputila pretnje… »

Vesti dana »