Povezane vesti
Cirbes otvorio dušu: "Doveli su me u zabludu i prevarili oko ugovora"
B92 pre 2 sata
Nekadašnji centar Crvene zvezde Majk Cirbes govorio je o teškom periodu provedenom u Makabiju iz Tel Aviva, koji je opisao kao „crno poglavlje" svoje karijere. Nemački košarkaš, koji trenutno nastupa za Trir, smatra da izraelski velikan u toj sezoni nije… »
Miljenik navijača Zvezde progovorio: "Prevarili su me, to je crno poglavlje moje karijere"
Nova pre 7 sati
Košarkaš Maik Cirbes svojevremeno je bio miljenik navijača Crvene zvezde, a sada je progovorio o najtežem momentu u karijeri. Posle 10 godina je progovorio o tome kroz šta je prolazio sa Makabijem iz Tel Aviva, u kom je bio 2016. i 2017. godine. "Mislim… »
Zvezdin ljubimac otvorio dušu posle deset godina: Hvalio Tajsa, pa izneo teške optužbe – „Prevarili su me!“
Hot sport pre 8 sati
Majk Cirbes govorio je za izraelske medije povodom dolaska Danijela Tajsa u Makabi, a potom prvi put detaljno otvorio bolnu temu iz sopstvene karijere. Navijači Crvene zvezde i te kako dobro pamte Majka Cirbesa, a nemački centar sada je, gotovo deceniju… »
Cirbes progovorio posle 10 godina: Smešno! Prevarili su me…
Sport klub pre 8 sati
Bivši košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes ne gaji lepe uspomene iz perioda u Makabiju, pogotovo kada je u pitanju rastanak sa klubom iz Tel Aviva. Prošlo je skoro 10 godina otkako je ljubimac navijača crveno-belih napustio Izrael i prešao u minhenski… »
Miljenik Delija ćutao 10 godina, sada je konačno progovorio: "Prevarili su me, plašio sam se..."
Telegraf pre 10 sati
Majk Cirbes, nekada košarkaš Crvene zvezde, dotakao se možda i najgoreg perioda u karijeri, odnosno odluke koja je mogla da promeni sve. Cirbes je postao miljenik Delija u to vreme, u tri mandata je četiri puta osvojio ABA ligu i tri puta je bio šampion… »
Vesti dana »
Priština uklonila zastavu Ukrajine dan nakon posete Zelenskog Beogradu i njegove izjave o tzv. Kosovu (video)
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane