Povezane vesti

Press: Veran Matić (9.8.2026)

Press: Veran Matić (9.8.2026)

N1 Info pre 11 minuta
Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal prijavljene su nove pretnje vešanjem, javnom egzekucijom i žrtvovanjem, upućenih novinaru Veranu Matiću. On za N1 kaže da je od početka godine desetak pretnji prijavio, ali da nijedna nije razrešena… »
Veran Matić ponovo dobija pretnje: Među onima koji mu prete i muškarac iz Novog Sada

Veran Matić ponovo dobija pretnje: Među onima koji mu prete i muškarac iz Novog Sada

Moj Novi Sad pre 6 sati
Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal prijavljene su nove pretnje vešanjem, javnom egzekucijom i žrtvovanjem, upućenih novinaru Veranu Matiću. On za N1 kaže da je od početka godine desetak pretnji prijavio, ali da nijedna nije razrešena. – U… »
Matić: Nekažnjivost motiviše one koji prete, od desetak pretnji koje sam prijavio - nijedna razrešena

Matić: Nekažnjivost motiviše one koji prete, od desetak pretnji koje sam prijavio - nijedna razrešena

N1 Info pre 7 sati
Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal prijavljene su nove pretnje vešanjem, javnom egzekucijom i žrtvovanjem, upućenih novinaru Veranu Matiću. On za N1 kaže da je od početka godine desetak pretnji prijavio, ali da nijedna nije razrešena. "U… »
"Nekažnjivost motiviše one koji prete, od desetak pretnji koje sam prijavio- nijedna razrešena"

"Nekažnjivost motiviše one koji prete, od desetak pretnji koje sam prijavio- nijedna razrešena"

Nova pre 7 sati
Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal prijavljene su nove pretnje vešanjem, javnom egzekucijom i žrtvovanjem, upućenih novinaru Veranu Matiću. On za N1 kaže da je od početka godine desetak pretnji prijavio, ali da nijedna nije razrešena. "U… »

Vesti dana »