Povezane vesti
"Imala sam 23 godine, zgrabio me i uvukao u žbunje" Pevačica otkrila da je bila žrtva nasilnika: Nosila sam uske farmerke i…
Kurir pre 26 dana
Jedna od pevačica iz grupe " The Frajle" Jelena Buča otkrila je svoj najgori događaj u životu, koga se i danas seća sa velikim strahom i bolom. Ono što je trebalo da bude jedno obično slavlje povodom rođendana Jelene Buče pretvorilo se u noćnu moru koja… »
"Odvratna zver me je napala i odvukla u grmlje!" Srpska pevačica ispričala najgore iskustvo u životu
Telegraf pre 26 dana
Jelena Buča iz The Frajle otkrila je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" najgori događaj u životu. Ono što je trebalo da bude jedno obično slavlje povodom rođendana Jelene Buče pretvorilo se u noćnu moru koja joj je zauvek promenila… »
Vesti dana »
Od nedelje ujutru do ponedeljka u zoru: Potpuna obustava saobraćaja kod Ivanjice, evo kojim putem će vozači morati da idu
Kurir pre 45 minutajoš 1 povezana
Troje dece ostalo bez desne noge! Pijani vozač ih pokosio kolima ispred kuće, jedan mališan još uvek u komi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 6 satijoš 1 povezana