Povezane vesti
Ćerka krila porođaj od Suzane Mančić, voditeljka otkrila detalje: "Pročitala sam poruku: 'Sve je gotovo'"
Mondo pre 25 dana
Voditeljka nedavno je postala baka, a sada je progovorila o unuku, ćerki Teodori i starijem zetu, Miroslavu Talijanu, kao i da je pred odlazak u porodilište ronila suze. Dolazak unuka Mijata ispunio je njen dom posebnom emocijom, a nju nežnošću za koju… »
(Video) "Pogubila sam se" Suzana Mančić plakala od sreće! Ćerku darovala posebnim poklonom, otkrila zašto je sestra bila na…
Blic pre 25 dana
Suzana Mančić je postala baka i otvoreno govori o emocionalnom iskustvu sa dolaskom unuka Mijata. Opisuje prva porodična okupljanja, podršku između ćerki Teodore i Natalije tokom porođaja, i zetovu posvećenost ulozi oca. Neke uloge u životu dođu tiho, a… »
'Zovite me Baka' Prva ispovest Suzane Mančić nakon rođenja unuka Mijata! Otkrila detalje ćerkinog porođaja: Sve je podnosila…
Kurir pre 25 dana
Kažu da je poseban osećaj dobiti dete, a još posebniji - dobiti unuče. To definitivno može potvrditi i Suzana Mančić koja, iako decenijama unazad osvaja srca publike svojim osmehom i harizmom, sada u novoj životnoj ulozi izuzetno sija. Unuk Mijat je na… »
"Plakala sam i razmišljala, kad sam došla u bolnicu..." Suzana o porođaju ćerke i starijem zetu: "Bio je u..."
Telegraf pre 25 dana
Voditeljka Suzana Mančić nedavno je postala baka, a sada je progovorila o unuku, ćerki Teodori i starijem zetu, Miroslavu Talijanu, kao i da je pred odlazak u porodilište ronila suze. Dolazak unuka Mijata ispunio je njen dom posebnom emocijom, a nju… »
Vesti dana »
U subotu do 34 stepena u Novom Sadu, ostalih dana malo prijatnije
Radio 021 pre 4 satijoš 29 povezanih
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane
Ugašeni požari na planinama Stolovi i Goč: "Odbranjeno selo u Kraljevu, spasen kompleks borove šume"
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 23 povezane
Međunarodna konferencija o retkim bolestima: Za pacijente potrebna brža dijagnoza, dostupnije lečenje i bolja podrška
Danas pre 5 satijoš 11 povezanih
Vujasinović: Važno je što smo osvojili medalju, očekuje nas lepa budućnost
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih