Povezane vesti
Ćerka krila porođaj od Suzane Mančić, voditeljka otkrila detalje: "Pročitala sam poruku: 'Sve je gotovo'"
Mondo pre 19 sati
Voditeljka nedavno je postala baka, a sada je progovorila o unuku, ćerki Teodori i starijem zetu, Miroslavu Talijanu, kao i da je pred odlazak u porodilište ronila suze. Dolazak unuka Mijata ispunio je njen dom posebnom emocijom, a nju nežnošću za koju… »
(Video) "Pogubila sam se" Suzana Mančić plakala od sreće! Ćerku darovala posebnim poklonom, otkrila zašto je sestra bila na…
Blic pre 20 sati
Suzana Mančić je postala baka i otvoreno govori o emocionalnom iskustvu sa dolaskom unuka Mijata. Opisuje prva porodična okupljanja, podršku između ćerki Teodore i Natalije tokom porođaja, i zetovu posvećenost ulozi oca. Neke uloge u životu dođu tiho, a… »
'Zovite me Baka' Prva ispovest Suzane Mančić nakon rođenja unuka Mijata! Otkrila detalje ćerkinog porođaja: Sve je podnosila…
Kurir pre 19 sati
Kažu da je poseban osećaj dobiti dete, a još posebniji - dobiti unuče. To definitivno može potvrditi i Suzana Mančić koja, iako decenijama unazad osvaja srca publike svojim osmehom i harizmom, sada u novoj životnoj ulozi izuzetno sija. Unuk Mijat je na… »
"Plakala sam i razmišljala, kad sam došla u bolnicu..." Suzana o porođaju ćerke i starijem zetu: "Bio je u..."
Telegraf pre 20 sati
Voditeljka Suzana Mančić nedavno je postala baka, a sada je progovorila o unuku, ćerki Teodori i starijem zetu, Miroslavu Talijanu, kao i da je pred odlazak u porodilište ronila suze. Dolazak unuka Mijata ispunio je njen dom posebnom emocijom, a nju… »
Vesti dana »
Na Stolovima i dalje gori, u Deliblatskoj peščari noćas gašena manja žarišta
Sputnik pre 50 minutajoš 30 povezanih
VREMENSKA PROGNOZA: I dalje visoke temperature u Zrenjaninu, jutarnje od 14 dnevne do 38 stepeni! Vremenska prognoza 10.8.2026. - 16.8.2026.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 26 povezanih
Istok Kine na udaru snažnog tajfuna Delfin: Evakuisano više od milion ljudi
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Velike gužve na izlazu iz Srbije: Na Batrovcima se čeka tri sata, na Horgošu 90 minuta
RINA pre 2 satajoš 13 povezanih