Povezane vesti

Ćerka krila porođaj od Suzane Mančić, voditeljka otkrila detalje: "Pročitala sam poruku: 'Sve je gotovo'"

Ćerka krila porođaj od Suzane Mančić, voditeljka otkrila detalje: "Pročitala sam poruku: 'Sve je gotovo'"

Mondo pre 19 sati
Voditeljka nedavno je postala baka, a sada je progovorila o unuku, ćerki Teodori i starijem zetu, Miroslavu Talijanu, kao i da je pred odlazak u porodilište ronila suze. Dolazak unuka Mijata ispunio je njen dom posebnom emocijom, a nju nežnošću za koju… »
(Video) "Pogubila sam se" Suzana Mančić plakala od sreće! Ćerku darovala posebnim poklonom, otkrila zašto je sestra bila na…

(Video) "Pogubila sam se" Suzana Mančić plakala od sreće! Ćerku darovala posebnim poklonom, otkrila zašto je sestra bila na…

Blic pre 20 sati
Suzana Mančić je postala baka i otvoreno govori o emocionalnom iskustvu sa dolaskom unuka Mijata. Opisuje prva porodična okupljanja, podršku između ćerki Teodore i Natalije tokom porođaja, i zetovu posvećenost ulozi oca. Neke uloge u životu dođu tiho, a… »
'Zovite me Baka' Prva ispovest Suzane Mančić nakon rođenja unuka Mijata! Otkrila detalje ćerkinog porođaja: Sve je podnosila…

'Zovite me Baka' Prva ispovest Suzane Mančić nakon rođenja unuka Mijata! Otkrila detalje ćerkinog porođaja: Sve je podnosila…

Kurir pre 19 sati
Kažu da je poseban osećaj dobiti dete, a još posebniji - dobiti unuče. To definitivno može potvrditi i Suzana Mančić koja, iako decenijama unazad osvaja srca publike svojim osmehom i harizmom, sada u novoj životnoj ulozi izuzetno sija. Unuk Mijat je na… »
"Plakala sam i razmišljala, kad sam došla u bolnicu..." Suzana o porođaju ćerke i starijem zetu: "Bio je u..."

"Plakala sam i razmišljala, kad sam došla u bolnicu..." Suzana o porođaju ćerke i starijem zetu: "Bio je u..."

Telegraf pre 20 sati
Voditeljka Suzana Mančić nedavno je postala baka, a sada je progovorila o unuku, ćerki Teodori i starijem zetu, Miroslavu Talijanu, kao i da je pred odlazak u porodilište ronila suze. Dolazak unuka Mijata ispunio je njen dom posebnom emocijom, a nju… »

Vesti dana »