Povezane vesti
Bila u vezi sa srpskim milionerom, posle raskida otišla na selo: Sad pokazala kakvu vilu je izgradila
Telegraf pre 25 dana
Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, nedavno je na selu napravila vilu koja vredi milione. Ona je istakla da joj život van grada izuzetno prija, a sada je pokazala kako u svom domu provodi nedeljno popodne. Kako je veliki ljubitelj… »
Bivša srpskog milionera se preselila na selo i sagradila vilu vrednu milione: "Ja sam sebi sve želje ostvarila"
Mondo pre 25 dana
Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, nedavno je na selu napravila vilu koja vredi milione. Ona je istakla da joj život van grada izuzetno prija, a sada je pokazala kako u svom domu provodi nedeljno popodne. Kako je veliki ljubitelj… »
Poznata Srpkinja se preselila na selo: Napravila vilu koja vredi milione i posadila baštu: "Ja sam sebi sve želje ostvarila"
Blic pre 25 dana
Proces pronalaženja i sređivanja kuće bio je izazovan, ali je ispunila sve svoje zahteve i snove. Novi život na selu podstakao ju je na baštovanstvo i uživanje u svakodnevnom kontaktu sa prirodom. Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi pozvali na protest u subotu zbog najave da Vučić dolazi u Niš
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Učenici Jovine nakon skoro tri sata završili razgovor sa direktorom novosadske gimnazije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Slabiji su nego ikad" Netanjahu: "Rušenje režima u Iranu je na dohvat ruke"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane