Povezane vesti
Bila u vezi sa srpskim milionerom, posle raskida otišla na selo: Sad pokazala kakvu vilu je izgradila
Telegraf pre 1 dan
Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, nedavno je na selu napravila vilu koja vredi milione. Ona je istakla da joj život van grada izuzetno prija, a sada je pokazala kako u svom domu provodi nedeljno popodne. Kako je veliki ljubitelj… »
Bivša srpskog milionera se preselila na selo i sagradila vilu vrednu milione: "Ja sam sebi sve želje ostvarila"
Mondo pre 1 dan
Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, nedavno je na selu napravila vilu koja vredi milione. Ona je istakla da joj život van grada izuzetno prija, a sada je pokazala kako u svom domu provodi nedeljno popodne. Kako je veliki ljubitelj… »
Poznata Srpkinja se preselila na selo: Napravila vilu koja vredi milione i posadila baštu: "Ja sam sebi sve želje ostvarila"
Blic pre 1 dan
Proces pronalaženja i sređivanja kuće bio je izazovan, ali je ispunila sve svoje zahteve i snove. Novi život na selu podstakao ju je na baštovanstvo i uživanje u svakodnevnom kontaktu sa prirodom. Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 2 satajoš 51 povezana
Čačak i Gornji Milanovac uvode restrikcije, zabranjeno zalivanje bašta i pranje ulica vodom iz vodovoda
RTS pre 2 satajoš 23 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 8 satijoš 20 povezanih
Takmičio se sa Lukom Boškovićem, svi su ga videli kako osvaja zlato: Na kraju je završio u kolicima
Telegraf pre 24 satajoš 88 povezanih