Povezane vesti

Kasper u suzama zbog Mine Kostić: Posle borbe i teškog perioda konačno pala velika odluka

Kasper u suzama zbog Mine Kostić: Posle borbe i teškog perioda konačno pala velika odluka

Mondo pre 6 sati
Mane Ćuruvija Kasper rasplakao se zbog devojke Mine Kostić. On se ne odvaja od nje otkako je izašla iz psihijatrijske klinike, a sada je na mrežama otkrio da pevačica sprema velike promene u karijeri. "Muzika je Minin život. U to sam se uverio u studiju… »
"U sve sam uverio..." Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno

"U sve sam uverio..." Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno

Kurir pre 8 sati
Mane Ćuruvija Kasper završio je u suzama zbog izabranice Mine Kostić, od koje se ne odvaja otkako je napustila psihijatrijsku kliniku. Pevačica Mina Kostić priprema velike novosti za svoju publiku, a njen dečko Kasper je objavom na društvenim mrežama… »
(Video) Mina Kostić peva, njen dečko plače Kasper objavio snimak: Nije mogao da sakrije emocije, evo šta se dešava nakon…

(Video) Mina Kostić peva, njen dečko plače Kasper objavio snimak: Nije mogao da sakrije emocije, evo šta se dešava nakon…

Blic pre 9 sati
Pevačica Mina Kostić sprema važne novine za svoju publiku, što je njen dečko naglasio u objavi. Na društvenim mrežama podelio je snimak iz studija i opisao emotivnu atmosferu tokom priprema nove pesme. Kasper nije krio da emotivno doživljava sve što Mina… »
Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno: "U sve sam se uverio..."

Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno: "U sve sam se uverio..."

Telegraf pre 8 sati
Mane Ćuruvija Kasper zaršio je u suzama zbog izabranice Mine Kostić, od koje se ne odvaja otkako je napustila psihijatrijsku kliniku. Pevačica Mina Kostić priprema velike novosti za svoju publiku, a njen dečko Kasper je objavom na društvenim mrežama… »

Vesti dana »