Povezane vesti
Kasper u suzama zbog Mine Kostić: Posle borbe i teškog perioda konačno pala velika odluka
Mondo 09.08.2026
Mane Ćuruvija Kasper rasplakao se zbog devojke Mine Kostić. On se ne odvaja od nje otkako je izašla iz psihijatrijske klinike, a sada je na mrežama otkrio da pevačica sprema velike promene u karijeri. "Muzika je Minin život. U to sam se uverio u studiju… »
"U sve sam uverio..." Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno
Kurir 09.08.2026
Mane Ćuruvija Kasper završio je u suzama zbog izabranice Mine Kostić, od koje se ne odvaja otkako je napustila psihijatrijsku kliniku. Pevačica Mina Kostić priprema velike novosti za svoju publiku, a njen dečko Kasper je objavom na društvenim mrežama… »
(Video) Mina Kostić peva, njen dečko plače Kasper objavio snimak: Nije mogao da sakrije emocije, evo šta se dešava nakon…
Blic 09.08.2026
Pevačica Mina Kostić sprema važne novine za svoju publiku, što je njen dečko naglasio u objavi. Na društvenim mrežama podelio je snimak iz studija i opisao emotivnu atmosferu tokom priprema nove pesme. Kasper nije krio da emotivno doživljava sve što Mina… »
Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno: "U sve sam se uverio..."
Telegraf 09.08.2026
Mane Ćuruvija Kasper zaršio je u suzama zbog izabranice Mine Kostić, od koje se ne odvaja otkako je napustila psihijatrijsku kliniku. Pevačica Mina Kostić priprema velike novosti za svoju publiku, a njen dečko Kasper je objavom na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Abas sa Vitkofom: Iran izneo uslove za ponovno otvaranje Ormuskog moreuza
Večernje novosti pre 44 minutajoš 9 povezanih
Zašto jesen ne počinje 21. u mesecu kao ostala godišnja doba, već 23.
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Super El Ninjo bi mogao da prouzrokuje 450.000 smrtnih slučajeva u narednih šest meseci
N1 Info pre 4 minutajoš 9 povezanih