Povezane vesti
Kasper u suzama zbog Mine Kostić: Posle borbe i teškog perioda konačno pala velika odluka
Mondo pre 6 sati
Mane Ćuruvija Kasper rasplakao se zbog devojke Mine Kostić. On se ne odvaja od nje otkako je izašla iz psihijatrijske klinike, a sada je na mrežama otkrio da pevačica sprema velike promene u karijeri. "Muzika je Minin život. U to sam se uverio u studiju… »
"U sve sam uverio..." Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno
Kurir pre 8 sati
Mane Ćuruvija Kasper završio je u suzama zbog izabranice Mine Kostić, od koje se ne odvaja otkako je napustila psihijatrijsku kliniku. Pevačica Mina Kostić priprema velike novosti za svoju publiku, a njen dečko Kasper je objavom na društvenim mrežama… »
(Video) Mina Kostić peva, njen dečko plače Kasper objavio snimak: Nije mogao da sakrije emocije, evo šta se dešava nakon…
Blic pre 9 sati
Pevačica Mina Kostić sprema važne novine za svoju publiku, što je njen dečko naglasio u objavi. Na društvenim mrežama podelio je snimak iz studija i opisao emotivnu atmosferu tokom priprema nove pesme. Kasper nije krio da emotivno doživljava sve što Mina… »
Kasper roni suze zbog Mine Kostić, posle teškog perioda prelomili konačno: "U sve sam se uverio..."
Telegraf pre 8 sati
Mane Ćuruvija Kasper zaršio je u suzama zbog izabranice Mine Kostić, od koje se ne odvaja otkako je napustila psihijatrijsku kliniku. Pevačica Mina Kostić priprema velike novosti za svoju publiku, a njen dečko Kasper je objavom na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Cela Srbija pod narandžastim alarmom, stiže novi toplotni talas! RHMZ izdao dramatično upozorenje: Temperatura ponovo ekstremno skače, preti opasnost i od ovoga
Blic pre 5 minutajoš 2 povezane
"Polovično pregovaramo" Tramp: Posmatramo Iran sa njegovom ogromnom inflacijom i činjenicom da nemaju novca
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Mile Novković iz Vladičinog Hana je „Prva truba“ 65. Dragačevskog sabora!
ROMinfomedia pre 3 satajoš 3 povezane