Povezane vesti

Pevačica zatekla mrtvog muža: "Imao je pušku u ruci", mnoge rasplakalo šta je morala da radi 40 dana nakon njegove smrti

Pevačica zatekla mrtvog muža: "Imao je pušku u ruci", mnoge rasplakalo šta je morala da radi 40 dana nakon njegove smrti

Blic pre 4 sati
Iako je pokušavala da mu pomogne, Nihada nije uspela da ga spasi iz depresije. Samo četrdeset dana nakon suprugove sahrane, morala je da se vrati na scenu kako bi obezbedila egzistenciju svojoj porodici. Životni put pevačice i nekadašnje pobednice… »
Ušla u kuću i našla muža u lokvi krvi, s puškom: Pevačica prošla pakao, a morala da peva 40 dana nakon sahrane

Ušla u kuću i našla muža u lokvi krvi, s puškom: Pevačica prošla pakao, a morala da peva 40 dana nakon sahrane

Mondo pre 5 sati
PevačicaNihada Kapetanović je u takmičenju "Nikad nije kasno" privukla veliku pažnju publike i na kraju odnela pobedu, ali retko ko je u tim trenucima znao sa kakvom se strašnom tragedijom nosila iza kulisa. Još u mladosti je ostala udovica, kada je njen… »
"Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi, s puškom u ruci" Tragična sudbina pobednice Nikad nije kasno: To mi je oduzelo pola života…

"Našla sam ga mrtvog u lokvi krvi, s puškom u ruci" Tragična sudbina pobednice Nikad nije kasno: To mi je oduzelo pola života…

Kurir pre 5 sati
Životni put pevačice i nekadašnje pobednice muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno" Nihade Kapetanović obeležila je velika tragedija koja ju je zauvek promenila. Nihada je veoma rano ostala udovica, nakon što je njen suprug Zoran, policajac u penziji… »
"Uletela sam u kuću i zatekla ga u lokvi krvi, sa puškom" Pevačica pronašla telo muža, posle 40 dana morala...

"Uletela sam u kuću i zatekla ga u lokvi krvi, sa puškom" Pevačica pronašla telo muža, posle 40 dana morala...

Telegraf pre 6 sati
Životni put pevačice i nekadašnje pobednice muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Nihade Kapetanović obeležila je velika tragedija koja ju je zauvek promenila. Nihada je veoma rano ostala udovica, nakon što je njen suprug Zoran, policajac u penziji… »

Vesti dana »