Повезане вести

Мурињо признао оно што нико није знао: Потписао да наследи Фергусона у Јунајтеду, а онда у сузама одустао!

Мурињо признао оно што нико није знао: Потписао да наследи Фергусона у Јунајтеду, а онда у сузама одустао!

Хот спорт пре 2 сата
Жозе Мурињо открио је да је 2013. већ имао договор да преузме Манчестер јунајтед после сер Алекса Фергусона, али је у последњем тренутку изабрао Челси. Једна од највећих мистерија Манчестер јунајтеда после одласка сер Алекса… »
Мурињо објаснио зашто је разочарао Фергусона и није га наследио у Јунајтеду

Мурињо објаснио зашто је разочарао Фергусона и није га наследио у Јунајтеду

Еуроневс пре 2 сата
Жозе Мурињо је један од најконтроверзнијих фудбалских тренера на планети. Шеф струке Реал Мадрида је једна велика испричана, али и неиспричана прича, па је "Нетфликс" урадио документарац о њему који ће бити емитован у уторак… »
Мурињо требало да наследи Фергусона: "Позвао ме је и плакао"

Мурињо требало да наследи Фергусона: "Позвао ме је и плакао"

Б92 пре 3 сата
Жозе Мурињо је 2013. године постигао договор да на клупи Манчестер јунајтеда наследи Сер Алекса Фергусона, али је у последњем тренутку одустао и вратио се у Челси. Португалац је те године завршавао мандат у Реал Мадриду, док се… »
Мурињо коначно признао: Да, требало је да заменим Сер Алекса

Мурињо коначно признао: Да, требало је да заменим Сер Алекса

Спорт клуб пре 4 сати
Најзад је расветљена једна велика мистерија у свету фудбала. После много година Жозе Мурињо је коначно потврдио да је он требало да буде наследник Сер Алекса Фергусона у Манчестер Јунајтеду. Највећи тренер у историји Манчестер… »
Мурињова одлука је променила фудбал: Пристао сам да наследим Фергусона, али срце изабрало Челси

Мурињова одлука је променила фудбал: Пристао сам да наследим Фергусона, али срце изабрало Челси

РТС пре 4 сати
Жозе Мурињо је у новом Нетфликсовом документарцу потврдио вишегодишње спекулације - 2013. године је имао договор да наследи сера Алекса Фергусона на клупи Манчестер јунајтеда, али је у последњем тренутку одустао како би се… »

Вести дана »