Povezane vesti

"Lepo sam je zamolila da se smiri" Ana Nikolić se opet obrušila na Slobinu Jelenu, obratila se i Raletu

"Lepo sam je zamolila da se smiri" Ana Nikolić se opet obrušila na Slobinu Jelenu, obratila se i Raletu

Kurir pre 20 dana
Pevačica Ana Nikolić, koja je javno raskinula sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom,ne prestaje da vodi rat sa Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Jelenom nakon što je iznela teške optužbe i uputila pretnje Jeleni. - Ovaj slon seoski, nemoj da… »
NOVI NAPAD! ANA NIKOLIĆ OPET ZAPRETILA JELENI RADANOVIĆ: Dobijaćeš materijal od mene lično, balvane glupi!

NOVI NAPAD! ANA NIKOLIĆ OPET ZAPRETILA JELENI RADANOVIĆ: Dobijaćeš materijal od mene lično, balvane glupi!

Svet & Skandal pre 20 dana
Pevačica Ana Nikolić ne odustaje od javnog rata koji vodi protiv Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene Radanović, pa je tako lansirala potpuno nove uvrede i brutalne pretnje usmerene direktno na Slobinu izabranicu. Nakon što su se Sloba Radanović i… »
“Ne bude li on objavio, ja ću” Ana preti Slobi i dokazom koji ima protiv Jelene: “Ova dama sumnjivog morala”

“Ne bude li on objavio, ja ću” Ana preti Slobi i dokazom koji ima protiv Jelene: “Ova dama sumnjivog morala”

Telegraf pre 20 dana
Nakon prvog, stigao je i drugi odogovor Ane Nikolić upućen Slobi Radanoviću i njegovoj supruzi Jeleni, uz pretnju da dokazi uskoro stižu. Naime, posle Jelene i to zbog navodnih sumnjivih poruka koje je razmenjivala sa Raletom, Ana je odlučila da se… »
"Ja nisam seljančura i k**vetina Jelena" Ana Nikolić ponovo preti Slobi i njegovoj ženi: "Lepo sam je zamolila da se smiri"

"Ja nisam seljančura i k**vetina Jelena" Ana Nikolić ponovo preti Slobi i njegovoj ženi: "Lepo sam je zamolila da se smiri"

Blic pre 20 dana
Pevačica je najavila da će uskoro objaviti dokaze i poručila Jeleni da se smiri, koristeći uvredljiv jezik. Ana Nikolić je nastavila javni sukob sa Slobom Radanovićem i njegovom suprugom Jelenom, iznoseći teške optužbe i pretnje na društvenim mrežama… »
„Ovaj slon seoski, lepo sam zamolila…“ Ana odgovorila Slobi, objavljuje javno dokaze o Jeleni i Raletu?

„Ovaj slon seoski, lepo sam zamolila…“ Ana odgovorila Slobi, objavljuje javno dokaze o Jeleni i Raletu?

Telegraf pre 20 dana
Nakon što je i Sloba Radanović odgovorio na poruku pretnje koju je njegova supruga Jelena Radanović dobila od Ane Nikolić, stigao je odgovor i od pevačice. Ne baš tako lepog rečnika, Ana je ostavila poruku za Slobu, pa otkrila da će mu lično poslati… »
"Bio sam besan, Jelena ne zaslužuje takve reči" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: Ja sam joj rekao da to…

"Bio sam besan, Jelena ne zaslužuje takve reči" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: Ja sam joj rekao da to…

Kurir pre 21 dana
Pevač Sloba Radanović oglasio se nakon neprijatne situacije u kojoj se našla njegova supruga Jelena kada joj je pevačica Ana Nikolić slala preteće poruke. Pevač je priznao da je pobesneo kada je čuo šta je njegova koleginica uradila, pogotovo jer joj ovo… »
"Pobesneo sam, Jelena ovo ne zaslužuje" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: "Ja sam joj rekao da to uradi"…

"Pobesneo sam, Jelena ovo ne zaslužuje" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: "Ja sam joj rekao da to uradi"…

Blic pre 21 dana
Naveo je da ovo nije prvi put da Jelena dobija takve poruke, ali smatra da su sada pređene sve granice ponašanja. Sloba je istakao da mu je žao što je Jelena pretrpela bespotrebni stres Sloba Radanović oglasio se za "Blic" nakon neprijatne situacije u… »

Vesti dana »