Povezane vesti

"Bio sam besan, Jelena ne zaslužuje takve reči" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: Ja sam joj rekao da to…

"Bio sam besan, Jelena ne zaslužuje takve reči" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: Ja sam joj rekao da to…

Kurir pre 4 sati
Pevač Sloba Radanović oglasio se nakon neprijatne situacije u kojoj se našla njegova supruga Jelena kada joj je pevačica Ana Nikolić slala preteće poruke. Pevač je priznao da je pobesneo kada je čuo šta je njegova koleginica uradila, pogotovo jer joj ovo… »
"Pobesneo sam, Jelena ovo ne zaslužuje" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: "Ja sam joj rekao da to uradi"…

"Pobesneo sam, Jelena ovo ne zaslužuje" Sloba Radanović otkrio pozadinu sukoba sa Anom Nikolić: "Ja sam joj rekao da to uradi"…

Blic pre 5 sati
Naveo je da ovo nije prvi put da Jelena dobija takve poruke, ali smatra da su sada pređene sve granice ponašanja. Sloba je istakao da mu je žao što je Jelena pretrpela bespotrebni stres Sloba Radanović oglasio se za "Blic" nakon neprijatne situacije u… »

Vesti dana »