Povezane vesti

"Razapeli su me, a mi smo srećni, smeta im sloboda" Naš glumac (52) o vezi sa studentkinjom: "Godinu dana sam stariji od…

"Razapeli su me, a mi smo srećni, smeta im sloboda" Naš glumac (52) o vezi sa studentkinjom: "Godinu dana sam stariji od…

Blic pre 9 minuta
Bojana pokušava da razume stav svojih roditelja, iako joj to često otežava situaciju. Vahidin priznaje da mu smeta neprihvatanje, ali smatra da je njihova sreća važnija od mišljenja drugih. Glumac Vahidin Prelić nakon razvoda od prve supruge sreću je… »
Naš glumac (52) verio studentkinju (29), pa pred svadbu priredio veliko iznenađenje (FOTO)

Naš glumac (52) verio studentkinju (29), pa pred svadbu priredio veliko iznenađenje (FOTO)

Nova pre 5 sati
Glumac Vahidin Prelić (52) uskoro će stati na „ludi kamen“ sa 23 godine mlađom Bojanom, studentkinjom psihologije. Budući mladenci uveliko se pripremaju za svadbu, a glumac je sada mladu iznenadio na potpuno neočekivan način. Vahidin je na ruci… »
Naš glumac (52) verio studentkinju, pa joj pred svadbu priredio iznenađenje: Ona ostala u šoku i sve podelila

Naš glumac (52) verio studentkinju, pa joj pred svadbu priredio iznenađenje: Ona ostala u šoku i sve podelila

Kurir pre 6 sati
Glumac Vahidin Prelić (52) uveliko priprema svadbu sa 23 godine mlađom Bojanom koja je studentkinja psihologije. Buduća mlada je nedavno birala venčanicu u kojoj će izgovoriti sudbonosno "da", a sada ju je izabranik iznenadio pred venčanje. Nakon što su… »
Srpski glumac (52) oduševio 23 godine mlađu verenicu: Stariji je od njenog oca, a sad joj priredio iznenađenje

Srpski glumac (52) oduševio 23 godine mlađu verenicu: Stariji je od njenog oca, a sad joj priredio iznenađenje

Mondo pre 10 sati
Glumac Vahidin Prelić (52) uskoro će stati na "ludi kamen" sa svojom lepom, 23 godine mlađom verenicom Bojanom, inače psihološkinjom. Buduća mlada je nedavno birala venčanicu u kojoj će izgovoriti sudbonosno "da", a sada ju je izabranik iznenadio pred… »
Glumac (52) sprema svadbu sa studentkinjom, sad joj priredio iznenadjenje: Njeni roditelji su izričito protiv

Glumac (52) sprema svadbu sa studentkinjom, sad joj priredio iznenadjenje: Njeni roditelji su izričito protiv

Telegraf pre 10 sati
Glumac Vahidin Prelić (52) uveliko priprema svadbu sa 23 godine mlađom Bojanom koja je studentkinja psihologije. Buduća mlada je nedavno birala venčanicu u kojoj će izgovoriti sudbonosno "da", a sada ju je izabranik iznenadio pred venčanje. Nakon što su… »
Naš glumac (52) verio studentkinju, stariji od njenog oca, a sada joj pred svadbu priredio iznenađenje: Ona ostala u šoku i…

Naš glumac (52) verio studentkinju, stariji od njenog oca, a sada joj pred svadbu priredio iznenađenje: Ona ostala u šoku i…

Blic pre 11 sati
Veza para izazvala je brojne reakcije zbog velike razlike u godinama i različitih veroispovesti. Bojana je imala dilemu da li da njen budući suprug učestvuje u izboru venčanice. Glumac Vahidin Prelić (52) uveliko priprema svadbu sa 23 godine mlađom… »

Vesti dana »